Cât te costă o noapte de cazare la hotelul lui Hagi de la mare. Afacerea în care a investit Regele fotbalului românesc

Andrei Cezar 08.07.2020, 18:26

În vremea când era jucător, Gică Hagi era unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume, iar echipele pe la care a trecut i-au oferit salarii pe măsura talentului său. Chiar dacă situația materială îi permitea să trăiască regește, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile a dorit să aibă și propria afacere, motiv pentru care a construit un hotel de 4 stele în stațiunea Mamaia, pe care l-a denumit Iaki.

Cât te costă o noapte de cazare la hotelul lui Hagi de la mare

Afactat de pandemia de coronavirus, Regele fotbalului românesc, la fel ca oricare alt patron de hotel, nu a putut decât să se bucure atunci când măsurile de relaxare au permis reluarea activității hoteliere.

Hotelul lui Hagi se află la doar 20 de merti de plaja din Mamaia și are diferite facilități printre care piscină interioară și exterioară, centru spa și zonă de fitness. Turiștii care doresc să petreacă un sejur la Iaki trebuie să scotă din buzunar, în această perioadă, 969 de lei pentru o noapte de cazare, într-o cameră dublă cu mic dejun inclus.

În 2017, Hagi a vrut să vândă stabilimentul, pentru a investi mai mult în echipa de fotbal Viitorul Constanța. Afacerea nu s-a concretizat, așa că s-a văzut nevoit să înfrunte și criza financiară din primăvara acestui an, potrivit protv.ro.

Denumirea hotelului Iaki reprezintă combinația primelor două litere din prenumele copiilor lui Hagi, Ianis și Kira.

Cât te costă o noapte de cazare la hotelul lui Hagi de la mare. Afacerea în care a investit Regele fotbalului românesc
Cât te costă o noapte de cazare la hotelul lui Hagi de la mare. Afacerea în care a investit Regele fotbalului românesc

Alte vedete cu spații de cazare pe Litoral

Gică Hagi nu este singura persoană publică ce face bani frumoși din scazarea turiștilor pe Litoral. Iată o listă cu vedete care dețin proprietăți la malul mării:

  • Mihai Trăistariu – are șase apartamente în Mamaia Nord, pe care le închiriază în regim hotelier pentru suma de 100 de euro negociabil pe noapte.
  • Boby Păunescu – omul de afaceri deține complexul cu apartamente de lux Caelia Residence din Mamaia. Acestea se vând cu sute de mii de euro, iar chiria ajunge la câteva mii de euro. Printre cei care dețin aici locuințe este și fostul mare tenismen, Ilie Năstase.
  • Ovidu Komornyk – a investit, în 2015, într-un loc de cazare luxos în Vama Veche, Casa OK by Ovo. Prețul cazării este 550 de lei pe noapte, pentru o cameră dublă, și 750 de lei pe noapte, pentru un apartament.
  • Alexandru Arșinel – actorul are o vilă în stațiunea 2 Mai cu 3 camere duble. Costul pentru închirierea întregii case de vacanță se ridică la aproximativ 6.000 de lei pentru 7 nopți. Însă locuri se mai găsesc abia în septembrie.
Urmăriți Impact.ro și pe