Cât mai costă o bătaie în trafic în România. ”Polițiștii mi-au zis că îi dau 1.000 de lei, dar m-au mințit”

Iancu Andreea, Radu Oprișan 25.03.2021, 14:57
Cât mai costă o bătaie în trafic în România. ”Polițiștii mi-au zis că îi dau 1.000 de lei, dar m-au mințit”

Traficul din marile orașe ale României este infernal, iar acest fapt duce adesea la unele conflicte între șoferi. În urmă cu câteva zile, o adevărată bătaie în trafic a izbucnit între doi conducători auto, care ulterior s-a mutat în mediul online. După incident, clipul video care surprinde momentul de pe șosea a ajutat la identificarea vinovatului.

Bătaie în trafic la Iași, rezolvată pe rețelele de socializare

Nervii șoferilor români sunt adesea întinși la maximum în timpul deplasărilor prin oraș. Statul în trafic îi face pe unii să reacționeze dur și chiar să sară la bătaie cu ceilalți participanți de pe carosabil. Un astfel de incident a avut loc pe o arteră importantă din Iași, acolo unde un șofer nervos l-a agresat pe un altul. Întreg momentul a fost surprins într-o clip video postat în mediul online, care de altfel a și reușit să scoată la lumină adevărul.

Un șofer nervos a decis să oprească mașina în mijlocul șoselei, după care a coborât și s-a îndreptat către conducătorul auto oprit și el paralel. După ce a lovit portiera mașinii, bărbatul agresiv a deschis ușa și l-a agresat și pe șofer. La puțin timp după ce conducătorul auto nervos a lovit cu pumnul, filmarea cu incidentul a devenit virală pe rețelele de socializare. După ce mai mulți cetățeni au încercat să afle cine este bărbatul responsabil pentru aceste scene, șoferul păgubit a răspuns într-un comentariu, mulțumind celor care au dat o mână de ajutor în identificarea și sancționarea făptașului.

Salut. Eu sunt șoferul *** Mulțumesc pentru filmare. În spatele meu era un domn care s-a oferit să fie și el martor. Am fost la poliție. Mi-au spus că dacă-i fac plângere penală durează foarte mult până ajunge pe rol la tribunal și că până atunci cocalarul asta nu pățește nimic. Așa că am dat doar o declarație ca să-i fie aplicată o amendă. Dar pot să mă răzgândesc și să-i fac plângere penală în următoarele 3 luni. Genul acesta de cocalari ne fac viața mizerabilă la toți cei care vrem să trăim într-o țară normală, a scris conducătorul auto, citat de ziaruldeiasi.ro.

Ce amendă a primit agresorul în urma incidentului

După o vânătoare online, bărbatul agresiv a fost identificat de către Polițiști, autoritate la care a apelat și păgubitul pentru a-și face dreptate. Acesta a fost sfătuit să dea o declarație prin care solicită ca șoferul agresiv să fie amendat. Cu toate acestea, amenda pe care acesta a primit-o nu l-a mulțumit pe bărbatul care și-a dorit să se rezolve această situație și astfel a decis să îl cheme în instanță, făcând și o plângere penală.

Polițiștii îmi spuseseră aseară că-l vor amenda cu amendă de la 1000 în sus. Astăzi aflu că i-au dat 400. Cam mincinoși. De aceea, cu două filmări (mai am și eu una din alt unghi) și un martor ocular merg să-i fac plângere penală astăzi. N-am nevoie de banii melteanului dar nu pot lăsa un asemenea defect bine-mersi în trafic, a concluzionat păgubitul.

Ce teama a avut Anca Dinicu la filmarile pentru “Sariti de pe fix
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...