Primarul unei comune din Iaşi, filmat cum face baie într-un butoi cu murături. S-a văzut tot pe Facebook

Stan Filon, Alexandrina Toader 23.03.2021, 19:42
Primarul unei comune din Iaşi, filmat cum face baie într-un butoi cu murături. S-a văzut tot pe Facebook

Primarul unei comune din Iaşi s-a filmat cum face baie într-un butoi cu murături! Mai mult decât atât, filmarea a fost publicată chiar pe contul său de Facebook, deși edilul apare dezbrăcat total. Primarul s-a gândit, probabil, să-i înveselească pe localnici, mai ales după ce i-a întristat atunci când a ucis un tânăr de 27 de ani.

Primarul unei comune din Iaşi s-a filmat cum face baie într-un butoi cu murături

Un filmuleț apărut pe Facebook i-alăsat cu gura căscată pe locuitorii din comuna Răchiteni. În filmulețul respectiv apare însăși edilul Petre Doboș, care se scaldă gol pușcă într-un butoi de murături. Primarul a adăugat și un mic text, în limba latină. ”Mens sana in corpore sano”, care se traduce așa: ”o minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Textul i-a contrariat și mai tare pe localnici.

Doboș, care este fratele fostului parlamentar liberal Anton Doboș, este la cel de-al doilea mandat în fruntea primăriei Răchiteni. A ajuns aici printr-o figură pe care a făcut-o aproape un an de zile. Edilul a fost condamnat după ce a ucis un tânăr într-un accident rutier și ar fi trebuit să-și pardă mandatul. Primarul însă s-a folosit de faptul că secretarul primăriei a murit. Acesta ar fi trebuit să emită referatul pentru încetarea mandatului său, însă nu a mai apucat s-o facă, scrie bzi.ro.

Primarul unei comune din Iasi s-a filmat cum face baie intr-un butoi cu muraturi
Primarul unei comune din Iasi s-a filmat cum face baie intr-un butoi cu muraturi

Cum și-a păstrat Petre Doboș funcția de primar, deși a fost condamnat

Petre Doboș a lăsat funcția neocupată, apoi a schimbat mai multe persoane pe postul respectiv, care însă nu aveau pregătire juridică, așa că nimeni nu s-a priceput să emită acel referat. Norocos din fire, edilul a fost până la urmă suspendat din funcție, chiar cu patru zile înainte de alegeri! Cum judecătorii nu i-au interzis să participe din nou la alegeri, Petre Doboș a candidat imediat din nou pentru funcția de primar și a și câștigat.

Petre Doboș a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui tânăr de 27 de ani. Pe data de 15 noiembrie 2013, Petre Doboș a avut un accident rutier în localitatea Lunca Cetățuii. Se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai Santa Fe, când a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Yamaha, condusă de un tânăr de 27 de ani. Tânărul și-a pierdut viața în urma accidentului, iar cercetările au fost tărăgănate nu mai puțin de 6 ani de zile! Petre Doboș a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, însă nu doar că nu și-a pierdut libertatea, dar nu și-a pierdut nici măcar slujba de primar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...