EXCLUSIV

De ce nu se întoarce Flavia Mihășan în televiziune. „Mi-e foarte dor”. Primele explicații. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 31.01.2022, 18:49
De ce nu se întoarce Flavia Mihășan în televiziune. „Mi-e foarte dor”. Primele explicații. EXCLUSIV

Fosta asistentă a lui Răzvan și Dani, devenită între timp mămica a doi băieței, neagă orice informație privind revenirea sa pe micul ecran, în viitorul apropiat. Blondina spune chiar că nu i s-a făcut nicio ofertă privind noul show de la Antena 1, „Dancing on Ice – Vis în doi” și că i-ar fi greu să accepte o astfel de propunere nu doar din cauza faptului că încă alăptează, dar și pentru că nu știe să patineze.

Flaviei Mihășan îi este dor de televiziune. De ce nu se întoarce

Flavia Mihășan, fosta asistentă a lui Răzvan și Dani decidea să părăsească matinalul Antenei 1 în urmă cu trei ani, pentru a se dedica vieții de familie. Între timp, a devenit mama a doi copii, mezinul având doar opt luni. Aceasta nu ascunde faptul că-i este deja dor de televiziune și că-și dorește să revină pe micul ecran, dar nu în viitorul apropiat, ci atunci când băiețelul său cel mic va mai crește puțin. Mai ales că Flavia alăptează, iar micuțul este oarecum legat de prezența sa acasă.

„Îmi doresc să mă întorc în televiziune, mi-e foarte dor, dar acum încă nu-i momentul. Voi face acest lucru când va mai crește cel mic. În plus, încă alăptez și și el e legat oarecum de mine. Pe cel mare, ne pregătim să-l dăm la grădiniță”, a declarat Flavia Mihășan pentru Impact.ro.

Flavia Mihasan s-ar intoarce in televiziune
Flavia Mihasan s-ar intoarce in televiziune

Nu știe să patineze

Cât despre utimele zvonuri apărute în mediul online, cum că fosta asistentă tv ar fi acceptat să facă parte din noul proiect al Antenei 1, „Dancing on Ice – Vis în doi”, aceasta a negat că ar fi primit vreo ofertă, în acest sens. Mai mult, ne-a spus Flavia, ar fi foarte greu să accepte, întrucât nu știe să patineze.

„N-au fost discuții. Nimeni nu mi-a făcut vreo ofertă. Mi s-ar fi părut nomal să fiu întâi eu contactată. Dacă mi s-ar propune, ar depinde de cât de mult timp ar dura repetițiile. Showul se face pe gheță, eu nu știu să merg pe patine, nu am avut voie din cauza baletului. Era exclus să patinăm sau să schiem, pentru că exista riscul să te accidentezi. Faptul că sunt dansatoare ar ușura felul meu de a învăța, dar va trebui să stau multe ore la repetiții”, a completat aceasta.

Ofertată de Kanal D

Recent, Flavia a fost ofertată pentru câteva proiecte de postul Kanal D. Este vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru a participa la o emisiune-concurs a postului. Fosta asistentă tv nu a refuzat, dar și-a arătat disponibilitatea de a accepta respectiva propunere peste câteva luni.

„Cu siguranță nu voi sta acasă cei doi ani, în concediu de maternitate, dar nici nu mă voi întoarce prea curând. Mi-e dor de televiziune, trebuie să recunosc”, ne-a mai spus aceasta.

Fără carne în alimentație

Deși a născut pentru a doua oară, niciun kilogram în plus nu o trădează pe Flavia Milășan că ar fi fost însărcinată. Vedeta ne-a mărturisit că și-a revenit repede, după ambele sarcini, la greutatea inițială.

„Am revenit repede la greutatea dinaintea sarcinii, pentru că făceam sport. Fac și acum, cam 30 de minute, în casă, exercițiile mele de pilates. Nu țin regim, dar eu nu mai mănânc carne de ani de zile”, a adăugat aceasta pentru impact.ro.

Cei doi copii ai Flaviei au 8 luni, Tudor, pe când Carol are deja aproape 3 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe