Cât costă treningul cu două cruci al lui Gigi Becali. Suma incredibilă pe care o plătește latifundiarul

Beatrice Dumitru 19.05.2023, 11:43
Cât costă treningul cu două cruci al lui Gigi Becali. Suma incredibilă pe care o plătește latifundiarul

Gigi Becali și-a schimbat radical stilul vestimentar în 2023. Patronul echipei FCSB apare de câteva luni în public cu ținute speciale, care poartă semnătura designerului Alexandru Ciucu. Iar sumele pe care le achită pentru treningul cu două cruci nu sunt deloc de neglijat. Cât plătește Gigi Becali pentru vestimentația sa.

Ce preț are treningul lui Gigi Becali

Gigi Becali poartă de la începutul anului haine complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă. Materialele sunt achiziționate de latifundiarul din Pipera, iar designul îi aparține lui Alexandru Ciucu. Acesta a spus că lucrează cu patronul FCSB încă din anul 2012.

Treningul lui Gigi Becali este brodat cu două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NI KA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”. Dar piesa vestimentară nu este deloc ieftină. Alexandru Ciucu, care este și designerul Casei Regale, a dezvăluit că treningul latifundiarului din Pipera costă în jur de 1.000 de euro.

Cât costă treningul cu două cruci al lui Gigi Becali. Suma incredibilă pe care o plătește latifundiarul
Alexandru Ciucu este designerul lui Gigi Becali.

Ce a spus Alexandru Ciucu despre Gigi Becali

Alexandru Ciucu a mai spus că este ușor să lucrezi cu Gigi Becali, asta dacă ești profesionist, și că acesta un simț al culorilor și al desenelor.

Este un om cu care se lucrează foarte ușor, dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă”, a povestit Alexandru Ciucu pentru Cancan.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a impresionat cu costumele de zeci de mii de euro, fiind considerat unul dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați din România. Acesta își achiziționa piesele vestimentare de la Londra și făcea cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

În urmă cu câțiva ani, Dana Budeanu avea numai cuvinte de laudă la adresa patronului FCSB, despre care spunea că este singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot. „Omul știe cu care costum trebuie să se afişeze și pe care să-l deschidă sau nu”, afirma aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...