Cât costă o porție de pomana porcului la terasa din Neptun a lui Rică Răducanu: ”Sunt și chelner, poftiți la masă!”. Cu cât a scumpit mâncarea, în 2023 EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 06.07.2023, 11:05

Rică Răducanu, fosta glorie a echipei Rapid, a revenit zilele trecute la terasa ”Sirena”, din Neptun, o mai veche afacere de familie, unde, an de an, este prezent printre turiști. Ba chiar e și chelner de ocazie, servindu-și fanii cu bunătăți. El ne-a declarat, pentru Impact.ro, că prețurile din meniu au mai crescut, dar nu cu mult. Iată și de ce.

Rică Răducanu este atracția turiștilor, la localul lui din Neptun

Rică Răducanu a revenit, zilele trecute, pe Litoral, unde îmbină utilul cu plăcutul. Se ocupă de terasa ”Sirena”, o afacere de familie, unde, cu șarmul lui, reușește să atragă turiștii doritori de o poantă bună, de un autograf celebru, dar și de un prânz gustos.

Lumea îl îndrăgește, dovadă stând și zecile de fotografii cu Rică, postate de foștii meseni pe conturile sociale.
Rică ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre acest sezon estival, despre noile prețuri la mâncare, pe care s-a străduit să nu le crescă prea mult, ajungând, comparativ cu anul trecut, la o majorare de vreo 20%, deși alți patroni au mărit și cu 30-40%:

”Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: ”Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!”, așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, ne-a spus Rică Răducanu, exclusiv pentru Impact.ro.

Vezi și: „Nevastă-mea știe că sunt boier”. Ce face Rică Răducanu pe strada pe care locuiește, în fiecare an

Cât costă să mănânci la terasa lui Rică Răducanu, din Neptun, în sezonul estival 2023. Iată lista de prețuri

Cu cât s-a scumpit mâncarea, în acest local, comparativ cu 2022? Spre exemplu, dacă anul trecut o porție de tochitură de pește cu mămăligă costa 27 de lei, acum este cu 6 lei în plus, iar un platou pescăresc, care în 2022 costa 37 de lei, acum e 40 de lei. Prețul la porția de crap prăjit a crescut, de la 12 lei, la 15 lei.

Citește și: Revolta lui Rică Răducanu. A ajuns să cheltuiască o pensie întreagă pe medicamente. Câți bani îi mai rămân pe lună

Vă prezentăm însă și alte prețuri, din meniul localului, din sezonul estival 2023: ciorbă de burtă-19 lei, ciorba de văcuță-16 lei, ciorba de fasole-14 lei, ciorba de perișoare-17, 5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță- 31 de lei. Meniurile fixe, de pildă piept de pui la grătar cu cartofi păjiți și cu salată, costă 34 de lei. O cafea e între 9 și 20 de lei. Preparatele din paste sunt între 17 și 27 de lei, pizza, între 26 și 33 de lei, salata de ton- 29 de lei, omletă simplă- 10 lei, salata grecească- 30 de lei, papanaș cu smântână și cu gem- 18 lei, clătite cu dulceață- 8,5 lei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...