Cât costă bolidul de lux pe care îl conduce Horațiu Mălăele. Actorul, surprins pe străzile din București (Exclusiv)

Anca Manolica 24.11.2022, 13:14

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din Romania și arată foarte bine la cei 70 de ani ai săi, fiind o fire extrem de activă. Recent, Horațiu Mălăele a fost surprins de paparazzi Playtech.ro în zona de nord a Capitalei, în timp ce se afla în mijlocul unei discuții cu câțiva prieteni la o vinărie celebră din zonă. Iată ce bolid de lux conduce celebrul actor și cât costă.

Cum a fost surprins Horațiu Mălăele

Horațiu Mălăele, în vârstă de 70 de ani, este unul din cei mai cunoscuți și iubiți actori de la noi. Are în spate o carieră de zeci de ani petrecută pe marile scene ale României și nu s-a oprit la a fi doar un excelent actor, ci a devenit în timp și regizor, caricaturist și scriitor. Meserii făcute cu același entuziasm și cu aceeași pasiune, în egală măsură.

Acesta este apreciat de fani nu doar pentru spiritul său de artist, ci și pentru faptul că a dorit să își țină mereu viața personală departe de ochii curioșilor. Și la fel de discret se pare că tratează și întâlnirile cu prietenii săi. Recent, actorul a fost surprins de paparazzi Playtech.ro în zona de nord a Capitalei în compania unor apropiați.

Cât costă bolidul de lux pe care îl conduce Horațiu Mălăele
Cât costă bolidul de lux pe care îl conduce Horațiu Mălăele

Cât costă mașina pe care o conduce artistul

Aceștia au fost surprinși stând de vorbă la o vinărie cunoscută din zonă, dar Horațiu Mălăele nu a stat foarte mult. Astfel că, după ce și-a cumpărat o sticlă de vin pe care a pus-o în portbagaj pentru a o savura, cel mai probabil, în liniște acasă, actorul a plecat.

Îmbrăcat obișnuit, într-o pereche de pantaloni scurți, o bluză cu mânecă lungă și o pereche de pantofi sport, el a atras mai mult atenția grație bolidului de lux pe care îl conduce. Este vorba despre un autoturism marca Mercedes pe care l-a achiziționat în urmă cu aproximativ șapte ani. La acel moment, se pare că mașina costa în jur de 40.000 de euro. Vezi în Galeria FOTO cum a fost surprins îndrăgitul artist. 

Actorul Horațiu Mălăele este căsătorit cu soția sa, Gabriela, de mai bine de două decenii. Cuplul au împreună doi băieți, Cristian și Bogdan, acesta din urmă fiind absolvent de Regie și Film. Actorul crede cu ardoare în talentul fiului său cel mare, afirmând că „are o carieră în față. Asta e sigur!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...