FOTO EXCLUSIV

Horaţiu Mălăele a surprins pe toată lumea. Ce face actorul, la aproape 70 de ani, în timpul liber. Imagini de excepţie

Unul dintre cei mai cunoscuți actori, Horaţiu Mălăele a reușit din nou să surprindă pe toată lumea și nu este vorba despre talentul său actoricesc. La onorabila vârstă de aproape 70 de ani, actorul dă dovadă de o foarte bună condiție fizică.

Horaţiu Mălăele a reușit să surprindă pe toată lumea

Deși are aproape 70 de ani, Horațiu Mălăele reușește în continuare să își surprindă fanii dar și oamenii din jur. Condiția fizică de care dă dovadă actorul este una de invidiat, având în vedere că la această vârstă, joacă tenis aproape două ore fără a acuza vreun fel de problemă. Fotoreporterii impact.ro,  l-au surprins pe Mălăele în timp ce juca prima partidă de tenis împotriva soției sale, dând dovadă de multă rezistență pe terenul de zgură. Cea de-a doua oră, actorul a jucat solicitantul sport împotriva unui tânăr.

Actorul Horațiu Mălăele și soția sa, Gabriela au împreună doi băieți. Cristian și Bogdan, care este absolvent de Regie și Film. Actorul crede cu ardoare în talentul fiului său cel mare, afirmând că ”are o carieră în față. Asta e sigur!”. Deși nu a dorit să dea mai multe detalii, actorul a afirmat că i-a dat multe sfaturi fiului său cu privire la carieră.

Actorul a afirmat că între ei, există o relație specială și nu dorește ca acest lucru să ajungă în media, cu atât mai puțin în aceste momente.

”Nu ştiu dacă a furat ceva de la mine, cum se spune. Sau de la maică-sa. În fond, să fure de la cine vrea el şi să joace aşa cum simte el!”, ne-a mai declarat, pentru impact.ro, marele artist Horaţiu Mălăele.

Horatiu Malaele si sotia au jucat o ora tenis
Horatiu Malaele si sotia au jucat o ora tenis

A debutat alături de tatăl său în pelicula ”Poker”

Actorul speră că această primăvară să poată să își lanseze și ultimul film, ”Luca”. Pelicula a fost regizată anul trecut, în timp ce România se afla în plină pandemie. Totodată, Horațiu și-a rezervat și un mic rol în producție. Filmul are la bază povestea unui tânăr expat român, care a hotărât să se întoarcă acasă dupa 20 de ani. Lumea pe care a regăsit-o, nu o recunoaște, astfel că necesită o readaptare.

Probabil că în următorul său proiect, actorul îl va lua din nou în calcul pe fiul său. Bogdan, în vârstă de 31 de ani, a absolvit Facultatea de Regie-Film, iar talentul de care are parte, l-a determinat să joace în filme. În urmă cu aproximativ zece ani, acesta a debutat împreună cu Horațiu Mălăele, în pelicula ”Poker”.

Filmul este printre ultimele regizate de către Sergiu Nicolaescu. Pe lângă actorie, tânărul și-a încercat norocul și în stand-up comedy. Acesta a apărut de mai multe ori în emisiunea iUmor de la Antena 1, reușind să se facă remarcat. Bogdan, împreună cu tatăl său, formează un duo de excepție în lumea acestui tip de spectacol pe care se pare că tânărul câștigă tot mai mult teren.

Urmăriți Impact.ro și pe