Cât costă această Dacia Duster făcută praf. Are doar 9.500 de kilometri și e vândută pe mobile.de

Daria Petrescu 23.02.2020, 18:02
Cât costă această Dacia Duster făcută praf. Are doar 9.500 de kilometri și e vândută pe mobile.de

Cea mai oeftină Dacia Duster, făcută praf, în urma unui accident rutier, a fost scoasă la vânzare pe site-ul mobile.de. Este vorba despre modelul 1.6 SCe 115 4×2 Prestige.

Dacia Duster scoasă la vânzare are doar 9.500 de kilometri

Dacia Duster 1.6 SCe 115 4×2 Prestige se vinde pe mobile.de, cu prețul de 1.750 EUR (brut). De asemenea, pe site se găsește și un set de caracteristici, pentru a fi la curent cu starea autoturismului.

Seturi de caracteristici ale Daciei Duster

ABS

Aer condiţionat manual

Airbag-uri faţă şi lateral

Arm rest

Bluetooth

Computer de bord

Emergency tyre repair kit

Dacia Duster 1.6 SCe 115 4x2 Prestige
Dacia Duster 1.6 SCe 115 4×2 Prestige

ESP

Faruri de ceaţă

Geamuri electrice

Hill-start assist

Isofix (puncte de prindere a scaunului pentru copii)

Închidere centralizată

Leather steering wheel

Lumini diurne

Oglindă laterală electrică

Regulator de viteză

Servodirecţie

Dacia Duster facelift a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt

Despre Dacia Duster

Dacia Duster este un SUV construit în comun de producătorul francez Renault și filiala sa românească Dacia din 2010.

În prezent se află la a doua generație lansată în toamna anului 2017 și a fost comercializată ca Renault Duster pe anumite piețe, cum ar fi India, Iran, Kazahstan, Rusia, Mexic, Egipt, Africa de Sud, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și America de Sud.

Prima sa generație a fost, de asemenea, vândută ca Nissan Terrano în Rusia și India. Este al treilea model al mărcii Dacia bazat pe platforma Logan, după Sandero.

În septembrie 2013, Dacia Duster facelift a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt

Exteriorul a primit schimbări importante; în față o nouă grilă cromată și faruri reproiectate, bare de acoperiș restabilite, roți noi de 16 inchi și modificări modeste în spate.

Interiorul a fost, de asemenea, reînnoit, cu design și caracteristici similare cu cele introduse anul trecut pe noile modele din gama Dacia. A fost introdus un nou motor turbo TCe 125 de 1.2 litri cu injectie directă.

În 2019, Dacia a decis sa scoată pe piață o serie de colecție limitată la 500 de bucăți, numită Dacia Duster Black Collector, bazată pe versiunea Prestige. Cele 500 de mașini vor fi destinate pieței franceze.

Design

Dacia Duster a fost conceput de către designerii de la Renault Design Technocentre, Guyancourt, dar la rezultatul final au contribuit și celelalte centre-satelit de design Renault din lume, printre care și Renault Design Central Europe, cu sediul în București.

Mai multe elemente de design prezente pe Dacia Duster amintesc de clasa vehiculelor de teren — aripile mari și rotunjite, barele de pavilion impunătoare, blocurile optice duble, bara de protecție, roțile de 16 țoli, pasajele roților și elementele de protecție a caroseriei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe