Cât câștigă un curier Glovo pe lună, dacă lucrează 5 zile pe săptămână

07 10. 2020, 09:42

Glovo operează în 12 orașe șin țară și are peste 10.000 de curieri angajați. Este serviciul de livrare rapidă cel mai apreciat din România, iar zi de zi compania este în căutarea colaboratorilor. Cei care vor să facă parte din această echipă, trebuie să știe că salariul nu este deloc de neglijat. Cât câștigă un curier Glovo pe lună, dacă lucrează 5 zile pe săptămână

Glovo s-a extins rapid în Brăila și Galați

Glovo este un serviciu de curierat la cerere, care achiziționează, ridică și livrează produse comandate prin aplicația sa mobilă. Compania  este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande. Aceștia pot să trimită și să primească orice produs, din și în orașul în care se află.

Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018.  Este una dintre cele mai apreciate companii de curierat și zilnic în căutare de tineri dornici să intre în echipa lor. Ei bine, iată cât poți câștiga lunar, la Glovo.

În prezent, Glovo are peste 10.000 de curieri

Glovo operează în prezent în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova. De asemenea, în Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești și s-a extins recent în Brăila și Galați.

În prezent, Glovo are peste 10.000 de curieri și caută colaboratori. Este serviciul de livrare rapidă, care operează în 12 orașe din România. Ceea ce nu știe toată lumea, este că un astfel de curier, poate avea un venit lunar ce depășește minimul pe economie.

Acest lucru se întâmplă chiar la același număr de ore lucrate. Cât pot câștiga și ce trebuie să facă cei care vor să devină Curieri Glovo.

În cazul în care un curier lucrează o ore pe zi și câștigă 25 de lei pe oră, salariul său lunar poate ajunge la 4000 de lei. Acest lucru a fost precizat de reprezentanții Glovo. Aici vorbim despre un venit brut, fără taxe datorate la stat.

Colaboratorii Glovo beneficiază 24/7 de asistență prin chat

Un lucru important de precizat, este acela că un curier își stabilește săptămânal în avans, orele pe care vrea să le lucreze. El nu are un superior direct căruia să fie nevoit să îi raporteze activitatea. Reprezentanții companiei susțin că angajatul este propriul decident al timpului și veniturlor sale.

Dacă ești regătit pentru acest job, trebuie să știi că nu ai nevoie decât de un telefon mobil cu sistem de operare Android, respectiv iOS. De asemenea, îți trebuie o baterie externă complet încărcată și de un suport pentru telefon. Nu trebuie să lipsească  o geantă izolantă și de un mijloc de transport la alegerea ta.

Toate materialele necesare, cu excepția mijlocului de transport, pot fi închiriate sau luate în custodie de la Glovo.

Colaboratorii Glovo beneficiază 24/7 de asistență prin chat, unde pot primi sprijin pentru orice tip de întrebare sau nevoie care poate apărea în timpul livrării.

Despre Glovo

Glovo este un start up spaniol fondat în Barcelona, Spania în 2015. Este un serviciu de curierat la cerere care achiziționează, ridică și livrează produse comandate prin aplicația sa mobilă.

Compania aspiră să fie o aplicație de stil de viață cu mai multe categorii, livrarea de alimente fiind cea mai populară ofertă. Aceasta a fost fondată de Oscar Pierre și Sacha Michaud.