Cât câştigă, de fapt, Dorian Popa din Instagram, Facebook şi YouTube. Cântăreţul, dat de gol de Oana Zăvoranu

Cristian Cojocaru 09.04.2021, 14:58
Cât câştigă, de fapt, Dorian Popa din Instagram, Facebook şi YouTube. Cântăreţul, dat de gol de Oana Zăvoranu

Una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, Oana Zăvoranu face dezvăluiri despre cât câştigă cunoscutul artist, Dorian Popa. Fosta colegă de platou a mărturisit care sunt prețurile acestuia pentru YouTube, Facebook și Instagram.

Cât câştigă Dorian Popa de la rețelele de socializare

Oana Zăvoranu iese din nou în evidență datorită onestității de care aceasta a dat dovadă de-a lungul timpului. Vedeta nu l-a iertat nici pe fostul coleg de platou din cadrul serialului ”Sacrificiul”. Acidă cum și-a obișnuit fanii, Oana nu a închinat lauri unuia dintre cei mai iubiți cântăreți din țară. Zăvoranu afirmă artistul nu dă dovadă de integritate.

Acrița nu l-a iertat pe Dorian Popa, pe care l-a adăugat în episoul numărul 17 al emisiunii sale de pe canalul de YouTube, alături de celelalte vedete pe care Oana i-a luat în vizor de-a lungul timpului.

”Oricât de mulți urmăritori falși ar cumpăra, nu ar reuși dacă nu ar exista totuși o bază de oameni care îl urmăresc. S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ‘ăla îmi place, ăla îmi place’, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: ‘mi-ați pregătit parfumurile?’, la care vânzătorul îi zice: ‘dacă doriți, vă putem oferi un mic discount”, a spus Oana Zăvoranu.

Fosta colega de platou a lui Dorina Popa il face praf pe artist
Fosta colega de platou a lui Dorina Popa il face praf pe artist

Prețurile practicate de către artist

”Querida” nu s-a oprit aici și a continuat, venind cu comentarii dure la adresa artistului cu privire la comportamentul acestuia.

”Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: ‘Cum adică să vă plătesc?! Păi voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!’ ”, a mai adăugat Oana.

Acrița nu a mai comentat pe baza subiectului, însă a pus la cap o listă de prețuri cerute de Dorian Popa pe rețele de socializare. Lista de prețuri arată că Dorian primește sumele:

  • Insert Vlog – 2.000 de euro;
  • Vlog dedicat – 5.000 de euro;
  • Instastory – 1.500 de euro;
  • Postare instagram – 2.500 de euro;
  • Postare instagram video – 5.000 de euro;
  • Instagram giveway – 5.000 – 10.000 de euro;
  • Instagram follow 30 de zile – 5.000 de euro;
  • IGTV – 5.000 de euro;
  • Postare Facebook – 1.500 de euro;
  • Postare YouTube community – 1.500 de euro.

Oana Zăvoranu a mai spus că Dorian Popa este ”tăticul mocangiștilor”.

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte. L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a adăugat vedeta pe contul său de YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe