Casa unui polițist din Dorohoi, incendiată. Omul legii a mai fost ținta unor răzbunări crunte și în trecut. Ce s-a văzut pe camerele video

Madlen Moraru 27.07.2020, 17:23

Casa unui polițist din Dorohoi a fost ținta răfăcătorilor, care i-au incendiat locuința din răzbunare. Momentele au avut loc recent în localitatea din județul Botoșani. Familia acestuia nu se afla acasă, din fericire, în clipa în care s-a dat alarma de foc.

Casa unui polițist din Dorohoi a fost incendiată din răzbunare. A fost și-n trecut ținta răufăcătorilor

Momentele șocante în care locuința omului legii din Dorohoi a fost incendiată au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, adică 24 spre 25 iulie 2020. Pe parcursul serii de weekend, însă, polițistul nu se afla acasă, acesta participând la un eveniment special din familie, organizat la câțiva kilometri distanță, la un restaurant din zonă.

Locuința polițistului din Dorohoi a fost incendiată în mod intenționat și nu e pentru prima dată când devine ținta răzbunărilor

În momentul în care a verificat însă camerele de securitate pe care le avea instalate pe proprietatea sa, bărbatul angajat în cadrul Poliției Rutiere Dorohoi a avut o surpriză neplăcută. În imaginile ce pot fi observate și în continuare se poate vedea clar că o persoană vine și îi stropește locuința și ține ceva ce pare să fie o canistră cu benzină. Locuința polițistului din Dorohoi, în județul Botoșani, a fost incendiată de către o persoană cu o minte criminală. Agentul se afla chiar la petrecerea organizată după botezul copilului său.

Ce s-a văzut pe camerele de securitate

Pe înregistrarea de pe camerele de securitate pe care familia Puntea le avea instalate în perimetrul locuinței lor se poate vedea cum o persoană rău-voită se apropiede casa lor pe care începe să o stropească cu un lichid inflamabil. La scurt timp, este aprins focul iar individul dispare din peisaj. Nu este pentru prima dată când această familie are parte de evenimente nefericite de acest gen. De-a lungul timpului au devenit ținta răzbunărilor. Cu un an în urmă, câteva persoane necunoscute i-au distrus zidurile casei, atunci când locuința polițistului se afla în construcție. Incidentul a avut loc tot pe timpul nopții. În acest caz, autoritățile au deschis o anchetă, potrivit botoșăneanul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe