Carmen Tănase nu mai gătește! Motivul pentru care actrița mănâcă doar la restaurant: “Lipsă de timp” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 18.12.2023, 16:51

Carmen Tănase locuiește de aproximativ doi ani într-un sat de lângă Târgoviște. Îndrăgita actriță și-a vândut toate proprietățile și și-a cumpărat o casă, care are și curte. Aceasta a fost prezentă recent la lansarea cărții digitale de bucate a lui Cătălin Scărlătescu și ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro despre preparatele sale preferate. Actrița ne-a dezvăluit că nu mai gătește de mai bine de un an!

Carmen Tănase nu mai gătește!

Actrița în vârstă de 62 de ani ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că de mai bine de un an nu mai gătește. Motivul ar fi lipsa timpului, care a devenit o reală problemă pentru Carmen Tănase.

“Din comoditate și din lipsă de timp, mănânc mozzarella cu roșii. E mai simplu. De fel, sunt ciorbărească. Dacă mă așez la masă trebuie să am ciorbiță. Cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o este cea rădăuțeană, dar și supa de pui cu tăiței de casă.

Nu mai gătesc demult, nu am timp. De vreun an de zile nu am timp să gătesc, dar mănânc pe la restaurante”, ne-a declarat actrița, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Mai mult decât atât, din cauza lipsei de timp, Carmen Tănase nu știe dacă va împodobi bradul de Crăciun. Dacă ne gândim și la preparatele tradiționale de sărbători, actrița are un magazin în sat de unde poate cumpăra orice. De exemplu: salata de boeuf, saramale, cozonac și multe altele.

“În principiu, pe 24 decembrie se face brăduțul sau se aduce brăduțul gata făcut, din lipsă de timp și vom sta acasă. Eu stau la țară și acolo există produse tradiționale făcute de o familie, ca acasă, poate chiar mai bune și îți poți lua orice. Toate sunt făcute din gospodăria lor”, ne-a mai spus Carmen Tănase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Romanița Iovan este o mamă cool la aproape 60 de ani! Creatoarea de modă vrea să meargă în club cu fiul său VIDEO EXCLUSIV

De Crăciun, Carmen Tănase va fi pe scenă

Carmen Tănase va petrece Crăciunul anul acesta pe scenă, la Teatrul Național. Nu este pentru prima oară când actrița muncește de sărbători, dar recunoaște că iubește ceea ce face și nu este deranjată de acest lucru.

“Am spectacol pe 25 decembrie la Teatrul Național, am spectacole și deplasări până de Crăciun, mai avem filmări la Clanul. Am mai jucat de Crăciun. Eu am jucat pe vremuri la Iași, de Revelion, la Teatrul Național din Iași.

De Revelion 2024 voi petrece pe aici, prin zonă. Nu pot pleca nicăieri, aș prefera să fie o noapte obișnuită, să o dorm. Nu vreau neapărat pauză, mi-a ajuns de la treaba cu pandemia, chiar nu mai vreau pauze. Uneori sunt obosită, dar mulțumim lui Dumnezeu că este așa!”, ne-a mai spus Carmen Tănase, în exclusivitate pentru Impact.ro

Citește și: Cum o afectează pe Ruxi Opulenta stresul? Vedeta a făcut câteva schimbări majore în viața ei VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe