Carmen Iohannis, surprinsă într-o fotografie unică. Cum arăta Prima Doamnă în copilărie, astăzi cu greu o mai recunoști. Foto

Badea Violeta 06.02.2023, 18:15

Carmen și Klaus Iohannis s-au căsătorit în urmă cu 34 de ani. Marele eveniment a avut loc la Sibiu. La vremea aceea, actualul președinte al țării nu era nici măcar primar. Acesta a devenit lider al României în anul 2014 și, datorită aparițiilor sale pline de stil, soția sa a reușit să câștige aprecierea multor români. Puțini știu, însă, cum arăta Prima Doamnă în copilărie.

Cum arăta Carmen Iohannis în copilărie. Imagine nemaivăzută cu Prima Doamnă a României

Când era doar un copil, Carmen Iohannis probabil că nu se gândea că va deveni Prima Doamnă a României. Și nici că va atinge o mare popularitate ca persoană publică datorită activității politice a soțului său. Acum, a venit momentul, însă, să aflăm cum arăta soția președintelui în copilărie.

Mai întâi de toate, hai să aflăm povestea de viață a acesteia, fiindcă este una foarte interesantă. Carmen Iohannis s-a născut pe data de 2 noiembrie 1960, la Reghin, județul Mureș.

Aceasta provine dintr-o familie greco-catolică, iar în copilărie a fost îndrumată de către părinţii săi, Ioan Lăzurcă și Geta Lăzurcă, să urmeze cursuri de balet şi pian.

Citește și Carmen Iohannis, apariție surprinzătoare în afara orelor de la catedră. Ce pasiune nebănuită are Prima Doamnă, imaginile o dau de gol!

Carmen Iohannis, imagine inedita din copilarie
Carmen Iohannis, imagine inedita din copilarie

Detalii despre părinții lui Carmen Iohannis

În urmă cu ceva timp au ieșit la iveală amănunte despre cele mai importante persoane din viața lui Carmen Iohannis. Tatăl acesteia a fost blănar, o meserie care i-a provocat și o gravă afecțiune.

„Tatăl lui Carmen, unchiu’ Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare așezat și bogat, muncea de dimineață până seara. A avut un necaz mare de la meserie, că s-a îmbolnăvit rău de la testarea pieilor și au fost nevoiți să-i scoată un plămân, dar a trăit până la 96 de ani.

A fost un om extraordinar, ni se spunea și nouă că a jucat fotbal în tinerețe, era fruntea satului pe teren”, a povestit mătușa Primei Doamne, pentru wowbiz.ro.

În schimb, Geta Lăzurcă a încetat din viață în anul 2016. Atât șeful de stat, cât și soția lui, au suferit enorm după pierderea suferită. Georgeta s-a numărat printre primii susținători ai actualului președinte la începutul carierei politice.

„Mătușa a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe…”, a mai spus Doina Lăzurcă.

Carmen și Klaus Iohannis, 34 de ani de căsnicie

Carmen Iohannis și-a întâlnit soțul în anul 1982, la vârsta de 22 de ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni din Sibiu. Șapte ani mai târziu, Carmen și Klaus Iohannis și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, așa că au făcut pasul cel mare.

Înainte de a se căsători, actualul președinte al țării era profesor de fizică și preda la o școală aflată la 60 de kilometri de Sibiu. Din dragoste pentru partenera sa, Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă.

„Prima dată mi-a plăcut de o fată când am fost în clasa a 4-a. Adevărata mea dragoste a venit mult mai târziu, este soția mea, Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanță cu prietenii de liceu”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Klaus Iohannis.

Citește și Informația momentului despre Carmen Iohannis. Un prieten a fost cel care a dat-o de gol!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...