Carmen Iohannis, apariție surprinzătoare în afara orelor de la catedră. Ce pasiune nebănuită are Prima Doamnă, imaginile o dau de gol

Badea Violeta 02.02.2023, 14:55

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și îndrăgește foarte mult această meserie. De curând, însă, prima doamnă a țării a reușit să-i surprindă pe români. S-a descoperit, cu ajutorul unor fotografii, care este noua sa pasiune. Mulți vor rămâne uimiți când vor vedea imaginile!

Care este cea mai nouă pasiune a lui Carmen Iohannis? Cum s-a fotografiat soția președintelui

În vârstă de 62 de ani, Carmen Iohannis este o profesoară extrem de apreciată în Sibiu, acolo unde predă limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”. Prima doamnă a țării are o relație extrem de strânsă cu elevii săi și nu ezită să-i implice pe aceștia în diferite activități.

De curând, aceasta s-a fotografiat împreună cu copiii la un atelier de pictură din Sibiu. Acolo, partenera de viață a lui Klaus Iohannis, dar și cei mici, l-au pictat pe „Micul Prinț”.

„Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne Carmen Iohannis care, împreună cu elevii clasei a IX-a de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu, a ales să participe la atelier de “art and fun” pictându-l pe  „Little Prince””, se arată pe pagina oficială de Facebook „Art&Fun”.

Nu este pentru prima oară când Carmen Iohannis participă la altfel de ateliere. În trecut, aceasta a mai demonstrat că pictura se numără printre activitățile sale preferate.

Citește și Ce a remarcat Cătălin Botezatu la ținuta purtată recent de Carmen Iohannis. Designerul, nemulțumit de un detaliu al rochiei (Exclusiv)!

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis si elevii sai

Câți bani câștigă Carmen Iohannis

Chiar dacă soțul său este președinte și nu duce lipsă de nimic, Carmen Iohannis continuă să-și facă meseria de profesor cu multă dragoste și profesionalism. În urmă cu doi ani, prima doamnă a țării a depus un dosar de gradație de meri, iar salariul lunar i-a fost mărit, potrivit declarațiilor de avere.

Acesta, însă, este valabil pe o perioadă de doar 5 ani. Așadar, în prezent, Carmen Iohannis câștigă 3.735 de lei pe lună, după aproape 40 de ani petrecuți la catedră.

Citește și Salariul lui Carmen Iohannis s-a majorat. Procentul cu care au crescut veniturile soției președintelui României, câți bani încasează lunar ca profesor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...