Carmen Iohannis nu mai contenește cu gafele. Cum a apărut îmbrăcată la semnarea unui parteneriat important, în Singapore. Foto

Andrei Simion 11.03.2023, 13:59

Carmen Iohannis nu mai contenește cu gafele. Prima-doamnă a României a purtat la semnarea unui parteneriat important, în Singapore, o ținută ce a atras numeroase critici în mediul online.

Carmen Iohannis, criticată pentru ținuta din Singapore

Prima-doamnă a purtat o rochie lungă și asimetrică, cu mâneci lungi, din voal, de culoarea somonului, cu un cordon în talie.

„Zici că e la cununia civilă”, „Femeia asta e de-un prost-gust înfiorător!”, „Zic sa apreciem ca si-a uitat sandalele”, „Iarăși a dat-o în bară”,

„A venit de la saună, e capot de baie?”, „Să-i spună cineva că mai există și alte culori!”, „A luat draperia de la Cotroceni?” și „Poate merge la o nuntă”, au fost câteva comentarii critice la adresa soției președintelui Klaus Iohannis.

Alte persoane au criticat și ținuta președintei Republicii Singapore, Halimah Yacob, care a purtat o pereche de pantaloni lungi, o bluză cu mâneci lungi și un voal pe cap. „Doamna din Singapore venea de la piață? Aaaa, gata, știu! Are juma de normă ca șofer de autobuz…”, a fost un astfel de comentariu.

Carmen Iohannis nu mai contenește cu gafele. Cum a apărut îmbrăcată la semnarea unui parteneriat important, în Singapore. Foto
Klaus Iohannis și soția lui, vizită oficială în Singapore

Carmen Iohannis, apărată de alți internauți

Pe de altă parte, alți internauți au scris că nu văd nimic în neregulă cu ținutele cu care au apărut în fotografiile oficiale Carmen Iohannis și președinta Republicii Singapore.

„Ambele sunt îmbrăcate decent, nicio problemă, doamna e președintele unei țări unde codul vestimentar este altul față de țările europene.” și „Nu suntem în măsură să judecată cu ce vrea fiecare să se îmbrace, să fim serioși, prea cârcotași unii”, au fost două astfel de comentarii.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au efectuat o vizită oficială în Japonia și ulterior în Republica Singapore.

În Singapore, Klaus Iohannis a subliniat, printre altele, obiectivul României de atragere a investițiilor singaporeze, evocând faptul că țara noastră este al treilea mare furnizor din Uniunea Europeană de servicii IT în Singapore, și a menționat că România vizează aprofundarea și amplificarea acestui palier de colaborare, prin inițierea de noi proiecte bilaterale, conform Administrației Prezidențiale.

De asemenea, Klaus Ioannis a transmis că România sprijină cooperarea dintre Uniunea Europeană și Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN), potrivit Parteneriatului Strategic încheiat în anul 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe