Carmen Iohannis surprinde din nou. Cum arată ținuta aleasă pentru vizita în Singapore, Prima Doamnă a atras toate privirile. Galerie foto

Badea Violeta 10.03.2023, 18:24

Klaus și Carmen Iohannis au ajuns joi, pe data de 9 Martie, în Singapore. Astăzi, cuplul prezidențial s-a bucurat de o plimbare prin Grădina Națională a Orhideelor, iar Prima Doamnă a impresionat, încă o dată, cu ținuta aleasă. Iată ce a purtat partenera de viață a președintelui României!

Rochia purtată de Carmen Iohannis în Singapore

Klaus și Carmen Iohannis se află în Singapore, în perioada 9 – 12 martie, cu ocazia aniversării a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Singapore și România.

Acolo, liderul României se va întâlni cu preşedintele Halimah şi premierul Lee Hsien Loong din Singapore. Între timp, însă, cuplul prezidențial s-a bucurat și de o plimbare prin Grădina Națională a Orhideelor, iar Prima Doamnă a întors toate privirile cu rochia aleasă.

Carmen Iohannis a purtat o ținută din ultima colecție a Andreei Tincu, Spring 2023. Printul rochiei este creat manual în acuarele, iar materialul folosit este mătase naturală, foarte rezistentă și plăcută la atingere. O astfel de ținută se vinde pe site-ul designerului Andreea Tincu cu suma de 2650 de lei.

„Prima Doamnă Carmen Iohannis a purtat tinute din ultima colecție Andrea Tincu, Spring 2023, in Singapore. Printul este creat manual în acuarele, florile de iris fiind emblematice în cultura Orientului. Rochia uni este din voal și satine de mătase premium, cu pliseuri manuale.”, a scris, pe pagina sa de Facebook, creatoarea de modă.

Citește și Cum arată aeronava prezidențială cu care Klaus Iohannis a zburat în Japonia. Are și sală de cinema, imagini spectaculoase din interior. Galerie foto!

Ce tinuta a ales Carmen Iohannis pentru vizita din Singapore
Ce tinuta a ales Carmen Iohannis pentru vizita din Singapore

Klaus și Carmen Iohannis vor primi un nou hibrid de orhidee

Potrivit presei, preşedintele României și partenera sa, Carmen, se vor întâlni cu preşedintele Halimah şi cu premierul Lee Hsien Loong din Singapore.

„Preşedintele României, Excelenţa Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitaţia preşedintelui Halimah Yacob.

Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Singapore şi România.

Preşedintele Iohannis va fi însoţit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, şi de înalţi oficiali ai Preşedinţiei României.

Preşedintele Iohannis şi Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor.

Ei vor fi, de asemenea, invitaţi la un banchet de stat de Halimah şi Mohamed Abdullah Alhabshee.”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului de Externe din Singapore.

Citește și Ținutele surprinzătoare ale lui Carmen Iohannis cu ocazia vizitei oficiale a președintelui la Tokyo. A ieșit în evidență din nou. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...