Carmen Iohannis, apariție surpriză în prima zi de școală. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Iancu Andreea 15.09.2020, 19:04
Carmen Iohannis, apariție surpriză în prima zi de școală. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, este o prezență extrem de apreciată în privința vestimentației. Aceasta s-a remarcat la numeroase evenimente publice, unde a îmbrăcat ținute feminine, care îi puneau atuurile în valoare. De data aceasta, Prima Doamnă a atras toate privirile în prima zi de școală. Ea s-a afișat într-o ținută spectaculoasă la începutul anului școlar.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Este cunoscut faptul că doamna Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr„ din Sibiu. Astfel, era de așteptat ca Prima Doamnă să își întâmpine elevii la început de an școlar. Și de această dată, soția președintelui României a reușit să nu treacă neobservată, îmbrăcând o ținută plină de stil.

Carmen Iohannis a îmbrăcat în prima zi de școală o rochie specială, realizată chiar de un creator român. Andreea Tincu este cea care se ocupă de mai multe ținute purtate de-a lungul timpului de Prima Doamnă. De asemenea, tot ea este cea care a făcut publică ținuta lui Carmen Iohannis, pe pagina oficială de Facebook.

„În prima zi de școală, Prima Doamnă Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colecție, custom made, cu printul inspirat din flori românești rare, de munte”, a scris designerul în descrierea imaginilor care o prezintă pe soția președintelui.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Astfel, mai mulți internauți au apreciat ținuta doamnei Iohannis, iar unii chiar au lăsat comentarii frumoase la adresa sa.

„Superbă!”, a scris un internaut, în timp ce altul a felicitat alegerea designerul, afirmând „O ținută plăcută și decentă! Felicitări!!!”

Ținuta purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală foto - Facebook/Andreea Tincu
Ținuta purtată de Carmen Iohannis în prima zi de școală
foto – Facebook/Andreea Tincu

Carmen Iohannis, motivul pentru care Klaus a ales România

Sunt împreună de mai bine de 30 de ani și formează un cuplu frumos, apreciat de mulți. Carmen și Klaus Iohannis s-au cunoscut încă din timpul facultății. Pe atunci un simplu student, Klaus Iohannis și-a descoperit sufletul pereche și a ales România pentru Carmen, în ciuda faptului că familia sa s-a mutat în Germania. Anii au trecut, iar decizia sa pare să fie una de bun augur. El a devenit primarul Sibiului și ulterior a fost ales președintele României.

Totuși, Carmen Iohannis nu a renunțat la statutul de profesor, îndrăgind catedra și elevii. Aceasta a ținut chiar anul trecut un discurs emoționant, la începutul școlii.

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt”, era mesajul transmis de către Prima Doamnă anul trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...