Carmen Iohannis, apariție spectaculoasă, la brațul președintelui. Ținuta cu care Prima Doamnă a strălucit la un eveniment special, detaliul care a ieșit în evidență. Foto

Beatrice Dumitru 18.12.2022, 10:52

Carmen Iohannis a participat alături de președintele Klaus Iohannis la o seară de gală, unde au fost invitați de onoare. Prima Doamnă a României a purtat o ținută în care a strălucit, de culoare albastră, cu care a atras toate privirile, fiind apreciată și de fanii de pe rețelele sociale.

Ținuta aleasă de Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a fost criticată în dese rânduri pentru ținutele purtate la întâlniri oficiale, alături de președintele Klaus Iohannis, dar și în diverse apariții publice. Dra greșelile stilistice se fac la orice nivel, în orice țară, multe dintre Primele Doamne ale lumii, primind comentarii negative pentru ținutele afișate.

Sâmbătă seara, Prima Doamnă Carmen Iohannis și președintele Klaus Iohannis au fost invitați de onoare la spectactacolul „La Traviata”, la Opera Natională Bucuresti, Aceasta a ales sa poarte un deux pieces din catifea de mătase, de culaore albastrul regal, semnat Andrea Tincu. „Decolteu perfect, simplitate, eleganță, culoare prețioasă! Minunată!”, a comentat un fal al designerului.

Carmen Iohannis, apariție spectaculoasă, la brațul președintelui. Ținuta cu care Prima Doamnă a strălucit la un eveniment special, detaliul care a ieșit în evidență. Foto
Carmen Iohannis, la Opera Națională. Sursa foto: Facebook / Andreea Tincu

Ce se întâmplă cu rochiile purtate de Carmen Iohannis la evenimente

Multe persoane se întreabă ce se întâmplă cu ținutele purtate de Carmen Iohannis la evenimetele la care participă. Și dacă mulți cred că aceasta le cumpărără, nu este deloc așa. Andreea Tincu, creatoarea de modă care se ocupă de mai mulți ani de ținutele Primei Doamne, a dezvăluit că absolut toate sunt returnate designerului, apoi vândute sau păstrate pentru a fi folosite la şedinţe foto importante.

Creatoarea Andeea Tincu este cea care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cele două ținute purtate de Prima Doamnă, una la priveghi și alta la funeralii, au fost criticate dur de Cătălin Botezatu, care a susținut că acestea au încălcat protocolul pentru un astfel de eveniment.

Designerul a susținut că rochiile purtate de Carmen Iohannis ar fi avut un decolteu mult prea adânc, adăugând că una dintre piesele vestimentare nu a fost croită corespunzător.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...