Ce a păţit fina Anamariei Prodan după scandalul divorţului. Are legatură cu presupusa amantă a lui Reghecampf

Andrei Cezar 09.07.2021, 11:22

Divorțul soților Reghecampf depășește barierele mondenului și provoacă un cutremur în lumea interlopă. Fina Anamariei Prodan a fost amenințată cu toporul de Tiberiu Nicolae,”protectorul” presupusei amante a lui Laurențiu Reghecampf. Ion Papuc, tatăl tinerei amenințate este cel căruia sexy-impresara i-ar fi cerut, în prealabil, să o șicaneze pe Corina, presupusa amantă a fostului antrenor de la FCSB.

Fina Anamariei Prodan, amenințată cu toporul de ”protectorul” presupusei amante a lui Reghecampf

Totul s-a petrecut duminică dimineața, în jurul orei 03.00, atunci când Tiberiu Nicolae, un cunoscut personaj din lumea interlopă, a mers, împreună cu cei doi frați ai săi și un nepot, la poarta lui Ion Papuc, o altă figură controversată din lumea fărădelegilor. La momentul respectiv, acesta din urmă se afla în Mangalia, iar acasă erau doar fiica sa Lorena și mama ei, potrivit cancan.ro

Tânăra Lorena are o relație cu fotbalistul Mihai Neicuțescu de la Dinamo, jucător impresariat chiar de Anamaria Prodan.

Îndeplinidu-și rolul de ”protector” al Corinei (presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf), Tiberiu Nicolae a început să lovească cu toporul în poarta casei lui Ion Papuc, în timp ce urla cât îl țineau plămânii: “Nu v-am zis să o lăsați în pace (n.r. pe Corina)?”

Speriate, cele două femei au apelat de șase ori numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor polițiștilor. Echipajul ajuns la fața locului l-a imobilizat pe bărbatul agresiv și l-a dus la secție. Oamenii legii l-au eliberat, însă, după ce interlopul s-ar fi plâns că i s-a făcut rău.

Ion Papuc are o relație strânsă de mai mulți ani cu Anamaria Prodan. Agentul ar urma să îi fie nașă fiicei sale, Lorena și lui Mihai Neicuțescu. Cei doi tineri și-au amânat nunta anul trecut din cauza restricțiilor.

Potrivit sursei citate, Anamaria i-ar fi solicitat interlopului să îi aplice o corecție presupusei amante a lui Reghecampf. Ion Papuc neagă însă implicarea în acest scandal, dar nu exclude posibilitatea ca tânăra Corina să îl fi rugat pe Tiberiu Nicolae să o ”ajute” cu intimidarea familiei sale.

“Nu exclud posibilitatea ca Tibi să fi fost pus de Corina. Probabil ea l-a pus să ne amenințe cu toporul după ce a văzut pe Instagram că Anamaria Prodan a fost în vizită la noi. Dacă Ana mă roagă, de exemplu, să o duc cu mașina până în Titan, o duc. Dar nu m-a rugat niciodată să bat pe cineva”, a declarat Ion Papuc conform sursei citate.

Scandal cu interlopi in telenovela divortului dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Scandal cu interlopi in telenovela divortului dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Divorț sau ”glumă”?

Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf s-au căsătorit în vara lui 2008 și au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior. Luna trecută, fostul antrenor al FCSB a declarat cât se poate de serios că cei doi vor divorța.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc!”, a spus în luna iunie Laurenţiu Reghecampf.

În replică, sexy-impresara consideră declarațiile soțului ei drept o glumă de care jurnaliștii nu s-au prins.

“Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe