Carmen Harra, despre scandalul anului. Ce trebuie să facă acum Anamaria Prodan: „Şi mama ei ar fi vrut la fel”

Nicu Stan, Camelia Moldoveanu 23.02.2022, 11:58
Carmen Harra, despre scandalul anului. Ce trebuie să facă acum Anamaria Prodan: „Şi mama ei ar fi vrut la fel”

Carmen Harra, despre scandalul anului. Ce trebuie să facă acum Anamaria Prodan. Prezicătoarea îi oferă impresarei un sfat gratuit despre ce ar trebui să facă în scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf și spune că asta și-ar fi dorit și mama ei, regretata cântăreață Ionela Prodan.

Carmen Harra se implică în scandalul anului. Ce o învață pe Anamaria Prodan să facă în divorțul cu antrenorul

Laurențiu Reghecampf a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre situația dintre el și fosta sa soție. Declarațiile au stârnit foarte multe reacții, în special din partea Anamariei Prodan. De asemenea, Carmen Harra a ținut să îi ofere un sfat celebrei impresare.

Prezicătoarea Carmen Harra este bine cunoscută pentru intervențiile ei în conflictele dintre vedete. Chiar dacă, în trecut, prezicătoarea a avut un schimb de replici cu Anamaria Prodan, acum a ținut să îi ofere un sfat. Ce a spus despre întreaga situație dintre impresară și antrenor.

Carmen Harra, sfaturi pentru Anamaria Prodan
Carmen Harra, sfaturi pentru Anamaria Prodan

Recomandările lui Carmen Harra

Astfel, prezicătoarea o sfătuiește pe Anamaria Prodan să uite și să ierte totul. Sfatul prezicătoarei din America vine în contextul declarațiilor făcute de Laurențiu Reghecampf care a vorbit despre întreaga situație dintre ei. Carmen Harra consideră că celebryl antrenor nu merită atenția Anamriei Prodan.

„Te înșală bărbatul, te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, îl înjur că e mai ieftin. Eu ce îi recomand Anamariei Prodan și cred că și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru: Dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoț și atât de bandit, nici nu merită atenția ei. Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte. Viața merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoții pozitive, să le spună copiilor că în pofida acțiunilor tatălui lor, trebuie să își iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, așa mic, pătrat și nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinții așa cum sunt. Doar așa îi ajutăm ca în viață să nu sufere traumele din urma acțiunilor părinților. Aici e vorba de foarte multă înțelepciune”, a spus Carmen Harra în emsiunea Exclusiv Vip.

De ce spune Carmen Harra că are nevoie Anamaria Prodan

Carmen Harra crede că Anamaria Prodan are nevoie de consiliere psihologică pentru a se pune din nou pe picioare. Aceasta chiar a subliniat că emoțiile distructive ale Anamariei Prodan nu îi vor oferi decât probleme pe viitor.

„Îi recomand Anei o consiliere, pentru că are nevoie de ea. Este o fată deșteaptă, poate să se descurce în viață foarte bine, pe picioarele ei. Dar lupta asta și emoțiile astea atât de distructive nu vor duce la nimic bun”, a mai spus Carmen Harra.

Urmăriți Impact.ro și pe