Carmen de la Sălciua, curtată de bărbaţi. I s-au oferit 20.000 de euro pentru a lua o cafea cu un domn

Nicu Stan 29.09.2021, 16:16
Carmen de la Sălciua, curtată de bărbaţi. I s-au oferit 20.000 de euro pentru a lua o cafea cu un domn

Îndrăgita interpretă de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua nu duce lipsă de pretendenți. Vedeta este curtată intens de bărbaţi. Unul dintre aceștia i-a oferit artistei 20.000 de euro doar pentru a bea o cafea în comapnia ei.

Carmen de la Salciua, propunere indecentă din partea unui fan. Ce i-a propus bărbatul misterios pentru 20.000 de euro

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere din România. Astfel, vedeta este luată cu asalt de bărbați, care ar face orice numai să îi intre în grații.

Unul dintre aceștia chiar i-a oferit 20.000 de euro doar pentru a ieși la o cafea cu el. A luat Carmen de la Salciua banii? Vedeți în rândurile ce urmează.

Propunerea primita de Carmen de la Salciua
Propunerea primita de Carmen de la Salciua

Carmen de la Salciua are mii de fani pe rețelele de socializare

Carmen de la Sălciua face furori pe rețelele de socializare, unde postează fotografii numai una și una, poze cu care le-a sucit mințile multor prieteni virtuali.

Se cunoaște deja faptul că interpreta de muzică de petrece are o mulțime de admiratori, iar mulți dintre bărbații sunt dispuși să plătească sume la care alții doar visează pentru a fi doar câteva minute în compania artistei.

Carmen de la Salciua a făcut publică propunerea bărbatului

Chiar și Carmen de la Salciua a fost surprinsă atunci când a primit mesajul, în privat. Bărbatul respectiv, cel care a făcut propunerea cu 20.000 de euro, nu este la prima încercare de acest fel, întrucât în fotografia pe care a postat-o Carmen de la Sălciua se poate observa că i-a mai trimis cel puțin 13 mesaje.

Astfel, Carmen de la Sălciua nu s-a putut abține și a postat imaginea pe Facebook, pentru a vedea toți prietenii ce propuneri primește ea. De asemenea, cântăreața de muzică populară s-a amuzat teribil, iar în scurt timp a fost asaltată cu o mulțime de mesaje vizavi de prounerea bărbatului misterios.

Ce a scris Carmen de la Salciua pe rețeaua de socializare

Nu se știe dacă interpreta a acceptat sau nu propunerea, însă un lucru este sigur. Admiratorul ei nu se dă bătut atât de ușor și țintește sus.

”Un latte macchiato scump…”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, în drepul fotogarfiei cu mesajele bărbatului cu propunerea incredibilă.

Carmen de la Salciua, în căutarea bărbatului perfect

De asemenea, Carmen de la Sălciua nu se află deocamdată într-o relație, astfel că bărbații roiesc în jurul ei. Mai acum ceva timp în urmă cîntăreața a primit un buchet uriaș de flori, însoțit de o scrisoare de dragoste de la un admirator secret.

Carmen de la Salciua s-a obișnuit cu astfel de surprize și recunoaște că se află în căutarea bărbatului perfect pentru ea, cu care să fie pe aceeași frecvență.

Urmăriți Impact.ro și pe