Carmen Brumă, mărturisire sinceră despre relaţia cu Mircea Badea. „Nu ne surprindem și nici nu încercăm”

Sunt tineri, frumoși, celebri iar de 21 de ani formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Care este secretul relației dintre Carmen Brumă și Mircea Badea. Superba vedetă a ce i-a ținut uniți în toți acești ani și care este lucrul pe care-l admiră cel mai mult la partenerul ei de viață.

Carmen Brumă, mărturisire sinceră despre relaţia cu Mircea Badea

De peste două decenii, Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive și trainice cupluri din lumea mondenă din România. Frumoasa vedetă și moderatorul emisiunii În Gura Presei de la Antena 3 formează o familie fericită alături de fiul lor Vlad.

De-a lungul anilor mulți s-au întrebat care este secretul poveștii lor de dragoste și cum au reușit să treacă testul timpului, cu atât de mult succes. Cum reușește Carmen Brumă să găsească echilibrul perfect între viața personală și cea profesională și ce iubește cel mai mult la partenerul ei de viață. Într-un interviu acordat celor de la Viva, Carmen Brumă a spus ce a învățat de la tatăl fiului său, pe care-l admiră ca un bun profesionist în televiziune:

„Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului.

Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante.

Mircea Badea face cuplu cu Carmen Bruma
Mircea Badea face cuplu cu Carmen Bruma

Cât de romantic este Mircea Badea cu Carmen Brumă

Întrebată cum au rezistat atât de mulți ani împreună, într-un showbiz în care foarte multe cupluri recurg la divorț sau despărțire, frumoasa șatenă a glumit spunând că nici ea nu știe și nici nu s-a gândit foarte mult la acest aspect, semn că totul vine natural.

Când vine vorba de romantism, Carmen Brumă spune că niciunul dintre cei doi nu este o persoană siropoasă, însă sunt la fel de impulsivi, secretul fiind să lase fiecare de la el, pe rând, atunci când o cere situația.

Cred că suntem în egală măsură (n.r – impulsivi) și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde mai tare într-o anumită situație. Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul „romantism.

Referitor lacum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e „poleială.”, a declarat Carmen Brumă, exclusiv pentru cei de la viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe