Carmen Brumă, imagini de colecție de acum 20 de ani. Cum arăta când era asistenta TV a iubitului ei, Mircea Badea

Andreea Bisinicu 16.02.2024, 13:58

Carmen Brumă este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete de la noi din țară. Prima asistentă TV din România a renunțat, demult, la televiziune, alegând să-și construiască o carieră în instructoratul de fitness, fiind și una dintre cele mai titrate persoane publice autohtone. La 46 de ani, frumoasa șatenă are un trup perfect și stârnește invidia tuturor adolescentelor.

Cum arăta Carmen Brumă acum 22 de ani

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Carmen Brumă și Adina Halas, buna ei prietenă, făceau o echipă grozavă ca primele asistente TV din România, în emisiunea partenerului ei de viață, Mircea Badea.

Înaltă, brunetă, frumoasă, cu trăsături de adolescentă și trup de fotomodel, actualul instructor de fitness reușea să pună pe jar inimile bărbaților cu o singură privire.

„Eu aveam vreo 24 sau 25 de ani. Noi am râs între noi. Am avut multe perioade. În prima etapă eram amândouă modele, în a doua etapă eram asistente la TV, apoi eram colaboratoare la emisiune.

Pe noi, toată lumea ne lua împreună pentru că aveam aceeași înălțime, eu brunetă, ea blondă și cumva ei considerau că dăm bine în aceeași poză, în același cadru. (…)

În perioada în care făceam matinal, am făcut vreo trei sau patru ani matinal, atunci se întâmpla să râdem și noi, iar una dintre noi trebuia să iasă din emisiune.”, declara Carmen Brumă, acum mulți ani, în presă.

Te-ar putea interesa și Rețeta secretă de dietă a lui Carmen Brumă. Se prepară foarte simplu și nu îngrașă

Cum se menține în formă iubita lui Mircea Badea

Anii au trecut, pare-se, doar în buletinul vedetei, căci timpul a fost extrem de blând cu iubita lui Mircea Badea. În prezent, Carmen Brumă arată senzațional, la frumoasa vârstă de 46 de ani, bucurându-se de aceeași siluetă silfidă din tinerețe.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că vedeta adoptă un stil de viață sănătos, cu o dietă alimentară echilibrată și mult sport. De altfel, Carmen Brumă are un succes fantastic în noua ei carieră de nutriționist, programurile sale de diete și exerciții fizice fiind cumpărate și urmate de către milioane de români.

Citește și Cât costă un sejur la hotelul de lux din Turcia, unde Carmen Brumă și Mircea Badea își petrec vacanțele. Merg de 15 ani la același resort din Antalya

Urmăriți Impact.ro și pe