INTERVIU EXCLUSIV

Care este secretul căsniciei Anei Maria Brânză. Asta le-a salvat mariajul: ”A contat enorm!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 11.05.2023, 17:25
Care este secretul căsniciei Anei Maria Brânză. Asta le-a salvat mariajul: ”A contat enorm!” VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Brânză și-a întâlnit marea iubire, pe poloistul Pavel Popescu, în urmă cu 13 ani, dar, după doar un an de relație, distanța și programul de antrenamente i-au determinat să ia o pauză. În 2015, cei doi au devenit oficial o familie, ceremonia având loc la Castelul Cantacuzino, iar astăzi, după aproape 8 ani de mariaj, cei doi se declară fericiți. Sportiva a dezvăluit, pentru Impact.ro, secretul mariajului său.

Ana Maria Brânză, cea mai titrată spadasină, s-a retras din activitate la finalul lui 2021. Deși susține că nu are mult mai mult timp liber față de perioada în care se pregătea pentru competiții, ea a avut ocazia, zilele trecute, să bifeze o experiență inedită, aceea de model în cadrul Galei Atipic Beauty, eveniment care a devenit o tradiție și care demonstrează de ani buni că dizabilitatea nu împiedică un om să trăiască frumos și demn.

Ești pentru prima dată în postura de model. Cum te simți?

Da, prima dată în postura de model la Gala Atipic Beauty, pentru că ultima dată când am fost model se întâmpla în clasa a IX-a, la balul bobocilor, doar că aici este o altă emoție și cred că emoție este cuvântul care definește ceea ce se întâmplă aici: 10 ani de Atipic Beauty. Este minunat câți oameni au venit și câți oameni vor să transmită acest mesaj mai departe: frumusețea stă în atitudine, iar eu mă bucur să fiu parte din acest eveniment. Deși am fost invitată și la alte ediții, faptul că încă concuram nu mi-a permis să particip, dar iată că am reușit să ajung aici, să fiu parte din poveste.

Ana Maria Popescu (Brânză) plănuiește să participe la ediția JO de la Tokyo

Pe cine vei susține? Cine te-a îmbrăcat în seara asta?

Sunt soare și culoare, pentru că port o ținută semnată de Raluca Soare, atât eu, cât și Andreea Lichi, coechipiera mea din această seară. Ea este psiholog clinician, este și speaker motivațional și a scris și o carte, pe care abia aștept să o citesc – “Suflet de porțelan”. Andreea este o tipă extrem de curajoasă și extrem de puternică și mă bucur să-i fiu alături, mai ales că ea este cea experimentată din echipă, ea participând la mult mai multe ediții.

Ana Maria Brânză: “Nu am vreo dietă specială”

Îți admiram silueta de invidiat. Cea mai mare teamă a sportivilor este să nu se îngrașe după ce se retrag din activitate. Tu cum te menții?

Sinceră să fiu nu am vreo dietă specială, nu am trișat, nu mai fac la fel de mult sport ca și înainte, este evident acest lucru, dar, cumva, în viața de după sport, nu am reușit să am mai mult timp liber sau să lenevesc. Faptul că sunt în continuare în mișcare, cred că asta mă ajută foarte tare.

Ana Maria Brânză: “Cel mai frumos loc de pe planetă e la mine acasă”

Ce planuri de vacanță aveți?

Nu-mi permit, nu-mi permiteam nici când eram sportivă din cauza competițiilor, dar acum având în vedere că sotul meu este antrenor de polo pe apă, acum ținem cont de programul lui. Și poate așa, printre picături, să mergem în vacanță, dar nu ne-am făcut încă planuri, pentru că, după atâția ani de colindat în jurul lumii efectiv, cel mai frumos loc de pe planetă e la mine acasă.

Ana Maria Brânză: “Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contact enorm”

Care este secretul longevității mariajului vostru, având în vedere că activați în același domeniu și că de-a lungul timpului, atât tu, cât și el ați fost foarte mult timp plecați.

Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună. Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam. Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult.

Urmăriți Impact.ro și pe