Care este cel mai mic salariu al unui angajat de la Kaufland. Compania promite noi majorări de la 1 martie 2020

Diana Radu 30.01.2020, 15:38
Care este cel mai mic salariu al unui angajat de la Kaufland. Compania promite noi majorări de la 1 martie 2020

Unul dintre cei mai mari angajatori privați de pe piața românească, Kaufland majorează salariul brut pentru lucrătorii comerciali din magazine, din data de 1 martie 2020. De asemenea, retailerul a mai anunțat că urmează deschidă o serie de magazine la nivel național în acest an, ceea ce înseamnă că va pune la bătaie peste 1.000 de locuri de muncă. Care va fi cel mai mic salariu al unui angajat Kaufland după mărire?

Kaufland crește salariile din martie 2020. La cât va ajunge salariul unui angajat Kaufland

Retrailerul Kaufland a anunțat că va mări salariul minim al angajaților de la 1 martie 2020, astfel salariul minim brut va fi de 3.650 de lei, iar cel net de 2135 lei net. În plus, în același comunicat mai este specificat și faptul că urmează să se deschidă noi magazine Kaufland, care va oferi noi posibilități de angajare.

„Începând cu 1 martie 2020, venitul minim brut în companie va fi de 3.650 lei, putând creşte în funcţie de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din ţară. Ca urmare a planurilor de extindere prevăzute pentru acest an, ce presupun deschiderea de noi magazine la nivelul întregii ţări, compania va crea peste 1.000 de noi locuri de muncă în România”, se arată în comunicatul Kaufland.

kaufland, angajati, salariu minim
Kaufland crește salariile din martie 2020

Încă un lucru nou în politica Kaufland ar fi faptul că compania a lansat recent un program destinat integrării în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități. În acest sens, au fost create peste 500 de posturi care sunt adaptate mai multor tipuri de dizabilități.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajaţi în 8 ţări şi o reţea de 127 de magazine în România. Retrailerul a câștigat cinci ani la rând certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa, devenind singura companie din retailul românesc care a atins acest record. Certificarea se bazează pe analiza beneficiilor primare și secundare oferite angajaților, a condițiilor de lucru, pregătirii profesionale şi oportunităților în dezvoltarea carierei, precum și a culturii organizaţionale. Distincția este acordată de Top Employers Institute din Olanda.

Urmăriți Impact.ro și pe