Care este cea mai mare teamă a premierului Nicolae Ciucă. Destăinuirea neașteptată a generalului în rezervă

Stan Filon 02.12.2022, 15:34
Care este cea mai mare teamă a premierului Nicolae Ciucă. Destăinuirea neașteptată a generalului în rezervă

S-a aflat care este cea mai mare teamă a premierului Nicolae Ciucă! Șeful guvernului este general în rezervă și spre deosebire de alți generali ai României și-a obținut tresele chiar pe câmpul de luptă. A participat activ în teatrele de război din Afganistan și Irak.

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre cea mai mare teamă a sa

Premierul Nicolae Ciucă a făcut dezvăluiri necunoscute până acum. Chiar dacă nu are un trecut politic de lungă durată, Nicolae Ciucă și-a creat un renume pe câmpul de luptă. Este primul comandant român care a intrat în luptă după cel de-al Doilea Război Mondial și a acordat recent un interviu în care a lămurit problema candidaturii sale la prezidențiale, dar a vorbit și despre temerile sale. În plus, Nicolae Ciucă a vorbit și despre cum a ajuns în armată, dar și despre cum a luptat și a învățat, cot la cot, cu soldații pe care i-a condus în teatrele de operații din Afganistan și Irak.

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă s-a decis în privința posibilității de a candida la prezidențiale, însă șeful Guvernului a declarat că în acest moment nu are ambiții prezidențiale.

Care este cea mai mare teama a premierului Nicolae Ciuca
Care este cea mai mare teama a premierului Nicolae Ciuca

„Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa”

„În acest moment, există o singură posibilitate: să ne îngrijim de guvernare”. Nicolae Ciucă a precizat că la Sighetu Marmației nu a avut un discurs care să îl profileze drept prezidențiabil: „La Sighet nu a fost un discurs care să urmărească profilarea unei persoane, a mea, ci pentru profilarea tinerilor în ceea ce trebuie să însemne politica”.

Întrebat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, Nicolae Ciucă a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”, a spus Nicolae Ciucă pentru Realitatea Plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...