Care este cea mai mare superstiție a Mariei Constantin. Artista nu o să mai facă asta la cea de-a treia nuntă: ”Nu prea mi-a mers bine!”

Badea Violeta 04.08.2022, 12:29

Maria Constantin trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a găsit fericirea alături de Robert Stoica, un bărbat cu trei ani mai mic decât ea. Relația celor doi merge ca pe roate, iar îndrăgostiții se îndreaptă vertiginos către nuntă. Iată când va avea loc marele eveniment și de ce superstiţie va ţine cont vedeta!

Maria Constantin se căsătorește anul viitor. De ce superstiție va ține cont vedeta

Maria Constantin este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista a dezvăluit, de curând, că se pregătește pentru un eveniment extrem de important în sfera personală.

Concret, frumoasa blondină a anunțat că se va căsători cu alesul inimii sale, Robert Stoica. Fiind un eveniment cu o însemnătate mare, vedeta se gândește încă de pe acum la toate detaliile. Cântăreața a precizat că este hotărâtă să ţină cont de o superstiţie.

„Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!”, a declarat Maria Constantin pentru Ego.ro.

„Nu sunt superstițioasă. Din tradiții nu cred că o să respect ceva pentru că nu vreau nici partea cu furatul miresei, nu am făcut-o nici până acum. Dar, să știi că am, ca să spun așa, gura spurcată. Dacă spun ceva, chiar dacă nu este așa, se prinde într-un mare fel. Când spun ceva, chiar așa se întâmplă.”, a mai adăugat interpreta pentru aceeași sursă.

De ce Maria Constantin se căsătorește într-o zi de joi
Maria Constantin si Robert Stoica

Cea mai mare provocare la care Maria Constantin a fost supusă de-a lungul timpului

În cadrul aceluiași interviu, Maria Constantin a dezvăluit care este cea mai mare provocare din viața ei. Blondina a declarat că la „Splash! Vedete la apă” a reușit să-și învingă teama de înălțime. Cântăreața se numără printre vedetele care participă anul acesta la emisiunea de la Antena 1.

Am fost la Splash!, iar acum câțiva ani mi-am dat seama că îmi este frică de înălțime. Am fost în Cipru și am filmat un videoclip, iar când m-am văzut în vârful stâncii, am zis că nu este de bine. Am făcut un atac de panică și mi-a fost foarte rău, tremuram toată.

Așa mi s-a întâmplat și la Splash!, a fost provocarea vieții mele. Pe lângă asta, cred că cea mai mare provocare este timpul. Mă apucă cumva groaza când mă gândesc că fiul meu o să facă 13 ani în septembrie, habar nu am cum am trecut anii. Mă apucă groaza când mă gândesc că peste câțiva ani o să facă 18 ani.

O să fiu, totuși, o mămică tânără. Cred că aceasta este provocarea vieții. În mintea și în sufletul meu, cred că am tot 16 ani, deși sunt mult mai matură. Totuși, când vine vorba de petreceri, tot pe acolo sunt. Încerc să trăiesc viața la cote maxime ca și cum fiecare zi ar fi ultima.”, a dezvăluit Maria Constantin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...