De ce a avut parte Maria Constantin după ce s-a afișat în costum de baie pe internet. „Să trăiască doctorul”

Andra Daoud 28.07.2022, 14:56

Maria Constantin a profitat de soarele din ultimele zile și a dat o fugă la malul mării. Cântăreața de muzică populară a dat costumul național pe cel de baie și s-a pozat în ipostaze provocatoare pe internet. Imaginea cu ea de la plajă a stârnit numeroase reacții în mediul online. Ce i-au reproșat fanii vedetei.

Ce reacții a primit Maria Constantin după ce a apărut în costum de baie pe internet

Maria Constantin se laudă cu niște forme de invidiat, pe care nu ezită să le expună pe internet. Interpreta de muzică populară este conștientă de calitățile ei fizice și nu îi privează nici pe fani de imagini care mai de care mai provocatoare. Maria Constantin se află la mare, în stațiunea Mamaia, dar nu și-a uitat admiratorii de pe rețelele sociale și a postat acolo o fotografie cu ea în costum de baie.

Cântăreața a purtat un costum din două piese, de culoare albă, cu detalii aurii. Fotografia a stârnit numeroase reacții în rândul celor care o urmăresc și a primit peste 500 de comentarii. În timp ce mulți au complimentat-o pentru felul în care arată, au existat însă și voci care au criticat-o.

Unii dintre fanii ei au pus aspectul fizic pe seama intervențiilor estetice, în timp ce alții au spus că a ales un costum de baie prea indecent. „Da, este frumoasă… să trăiasca doctorul cu bisturiul!”, „Prelucrată rău de tot!” sau „Chiloțeii ăia scot în evidență ce n-ar trebui… cam puțin prea evident.”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor care au criticat-o.

De ce a avut parte Maria Constantin dupa ce s-a afisat in costum de baie pe internet
Maria Constantin a pozat provocator in costum de baie

Ce operații estetice are Maria Constantin

Vedeta nu a făcut un secret din faptul că a apelat la chirurgia estetică pentru a arăta mai bine. Maria Constantin are câteva intervenții estetice la activ, printre care se numără și una de implant mamar, dar și câteva micro-intervenții la nivelul feței. În urmă cu un an, Maria Constantin recunoștea că și-a pus silicoane, pentru că era complexată în legătură cu această zonă a corpului, după ce a devenit mamă.

„Pentru că mâine este ziua mea am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam, din momentul în care am născut, așa că am decis împreuna cu domnul doctor că cea mai buna variantă ar fi implant mamar 400 CC Full! Happy birthday to me”, scria artista pe Instagram în preajma zilei ei de naștere din 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe