Care a fost marea dezamăgire din viața lui Costin Mărculescu. Descoperirea uluitoare a fostului actor

Iancu Andreea 11.06.2020, 10:24

Vestea cutremurătoare a morții lui Costin Mărculescu a șocat întreaga țară. Actorul a fost găsit în propria casă, decedat în cadă. În timp ce autoritățile anchetează cauzele, puțini știu ce fel de viață a dus Mărculescu. Bărbatul pare să fi trecut printr-o mare dezamăgire în dragoste. Descoperă care sunt motivele pentru care Costin era trist.

Căsătorie cu o amantă „de meserie”

Actorul Costin Mărculescu pare să fi fost urmărit de ghinion la capitolul amor. Bărbatul s-a îndrăgostit în 2014 de Ionela Nae, cunoscută drept Ella Nae. Cei doi au decis să își unească destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, însă la puțin timp actorul urma să facă o descoperire inedită.

Focurile dragostei dintre cei doi erau extrem de aprinse, de vreme ce după numai 5 luni se organiza nunta. Deși Costin Mărculescu a considerat-o pe Ella aleasa inimii, femeia părea să ascundă detalii din viața sa. Pe parcursul timpului s-a aflat că Ella Nae era amanta unui cunoscut om de afaceri din Alexandria, de peste 14 ani.

Actorul era extrem de încântat de relația cu noua sa iubită. El mărturisea pentru cancan.ro, că au o relație perfectă.

De fiecare dată când vine acasă sau îi fac o ciorbă de ceva….scriu pe ea cu smântână, cu legume….scriu „Ela” sau „Te iubu”. Între noi este o relație foarte frumoasă și foarte deschisă, niciodată nu ne certăm, povestea Mărculescu.

Ionela Nae și Costin Mărculescu spuneau DA la Starea Civilă Foto - click.ro
Ionela Nae și Costin Mărculescu spuneau DA la Starea Civilă
Foto – click.ro

Divorț la mai puțin de un an de mariaj

Deși afișau o relație extraordinară, Costin Mărculescu și Ella Nae au ajuns la despărțire în mai puțin de un an de zile. Bruneta explica la momentul respectiv, că totul a fost o înțelegere între ei, din care actorul a avut de câștigat. Femeia mărturisea că nu a avut niciodată sentimente pentru Costin, ba chiar că era deranjată de obiceiurile sale de a consuma alcool. Ella declara că Mărculescu avea probleme mari cu alcoolul.

I-am zis că nu mă mai jignească. Sunt fericită că s-a prezentat. Absolut nimic nu am simţit pentru el. Ar trebui să mai lase din băutură. Mama ştie şi se bucură pentru mine. Totul a fost o înţelegere între mine şi Mărculescu. El avea ceva de câştigat, financiar vorbind, a spus Ela Nae.

Pe de altă parte, bruneta nu mai era primită nici în brațele afaceristului din Alexandria. Aceasta a fost părtașă la numeroase scandaluri, iar Ella a ajuns să fie părăsită pe motiv de infidelitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...