Cântărețul Sting dezvăluie secretul mariajului fericit. Ce au făcut el și soția lui pentru a avea o căsnicie fericită vreme de 27 de ani

Diana Radu 06.03.2020, 09:52
Cântărețul Sting dezvăluie secretul mariajului fericit. Ce au făcut el și soția lui pentru a avea o căsnicie fericită vreme de 27 de ani

Celebrul cântăreț Sting a rămas fidel timp de 37 de ani unei singure femei, care i-a dăruit patru copii. Toată lumea se întreabă care este secretul și cum au reușit Sting și soția sa, Trudie Styler să reziste în fața timpului și a tuturor provocărilor. Ei bine, cântărețul a dezvăluit în cel mai recent interviu ce au făcut ei pentru a avea o căsnicie fericită.

Cântărețul Sting dezvăluie secretul mariajului fericit: „Este un fel de miracol”

Sting, pe numele său adevărat Gordon Sumner a vorbit în cel mai recent număr al revistei People despre miracolul din viața lui, soția sa. Legendarul roker este însurat cu Trudie Styler de 27 de ani, însă aceștia sunt împreună de 37 de ani. În tot acest timp, Sting a avut ochi doar pentru soția sa, despre care spune că este și cel mai bun prieten al său. Prietenia este un aspect pe care Sting îl consideră cel mai important într-o relație și de asemenea este elementul pe baza căruia căsnicia lui continuă să reziste.

„Știu un lucru despre căsătorie. Sunt căsătorit cu Trudie de 27 de ani. Oamenii îmi spun: ”Cum ați rezistat atât de mult timp?”. Eu spun: ”Este un fel de miracol, dar nu luăm totul de-a gata”. Suntem și prieteni”, a povestit Sting.

sting, cantaret, mariaj
Cântărețul Sting dezvăluie secretul mariajului fericit: „Este un fel de miracol”

Sting spune că într-o relație partenerul de viață trebuie să fie cel mai bun prieten al tău, să fie acea persoană cu care poți vorbi deschis orice și la care apelezi prima oară când ai nevoie de un sfat. Potrivit cântărețului, iubirea nu dispare niciodată și nu se stinge atâta timp cât ai lângă tine omul potrivit cu care te simți compatibil 100%.

„Ne iubim, dar ne plăcem cu adevărat și asta este cea mai mare diferență. Iubirea este pasiune și toate aceste lucruri, dar să placi pe cineva și să te bucuri de compania cuiva este un lucru ușor diferit și durează mai mult timp. Așadar, le poți avea pe amândouă și asta este important. Să fi căsătorit cu cel mai bun prieten al tău”, a afirmat artistul.

Artistul în vârstă de 68 de ani a devenit până la acestă vârstă tată de șase ori. El și Trudie Styler au împreună patru copii: Mickey (36 ani), Eliot (29 ani), Jake (34 ani) și Giacomo (24 ani). Din căsnicia anterioară cu Frances Tomelty, cântărețul mai are 2 copii: Fuchsia Kate, în vârstă de 37 de ani și Joe, de 43 de ani. Cu toate că acum este tatăl a șase copii, acesta a declarat că nu a intenționat niciodată să-și asume acest rol.

Despre rolul de părinte, Sting a dezvăluit că nu este părintele perfect, cu siguranță, dar încearcă. De asemenea, acesta a precizat că poate de multe ori nu a fost ușor nici pentru copiii lui să aibă un tată celebru și a dat și un exemplu în acest sens. El a povestit despre faptul că atunci când mergea să-i ia de la școală, părinții îi cereau autografe, ceea ce era jenant pentru el și pentru cei mici.

„Și totuși ei au fost cele mai fericite întâmplări din viața mea deoarece sunt oameni remarcabili. Nu îmi pot asuma creditul pentur asta, dar sunt, și mi-au oferit șapte nepoți în acest moment, care de asemenea sunt minunați. Și totul s-a întâmplat din întâmplare. Nu intenționam să fiu patriarhul unui trib, dar sunt”, a mai spus Sting.

Urmăriți Impact.ro și pe