Cântăreț celebru din România, părăsit în prag de nuntă. Ce făcea iubita lui, când el se afla în turneu. Asta l-a distrus

Elena Avramescu 31.08.2020, 09:24
Cântăreț celebru din România, părăsit în prag de nuntă. Ce făcea iubita lui, când el se afla în turneu. Asta l-a distrus

Interpretul de muzică populară urma să-și unească destinul cu aleasa inimii sale în decursul acestui an, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar viața i-a pregătit un alt destin.

Cântăreț celebru din România, părăsit în prag de nuntă

Gabriel Dumitru are tot ce și-ar putea dori un bărbat: este tânăr, atrăgător, locuiește într-o locuință luxoasă și are o carieră înfloritoare. Însă atunci când a crezut că le are pe toate, viața i-a dat o lovitură. Este celebru atât în România, cât și în afara țării, însă asta n-a fost de ajuns pentru persoana iubită.

Dacă pe plan profesional îi merge ca pe roade, pe plan sentimental este extrem de dezamăgit. Astfel că artistul a povestit la „Acces Direct”, în cadrul unui interviu realizat în propria locuință, că anul acesta urma să se căsătorească. Din nefericiree, evenimentul nu va mai avea loc, din cauză că s-a despărțit de logodnica sa chiar înainte de nuntă.

Cântăreț celebru din România, părăsit în prag de nuntă
Gabriel Dumitru a fost părăsit înaintea nunții

„Nu mai urmează să mă căsătoresc anul acesta, pentru că mândra pe care eu o avem a hotărât să ne despărțim. Făcusem listele cu invitați, stabilisem și vreo două, trei locații pe care trebuia să le alegem”, a spus artistul la „Acces Direct de Weekend”, potrivit Spynews.

Gabriel Dumitru a declarat că logodnica lui a decis să pună capăt relației, acuzându-l de infidelitate. Se pare că artistul a primit din partea fostei sale iubite mai multe mesaje suspecte, iar ulterior a aflat că femeia avusese o aventură cu un alt bărbat.

„Am avut un turneu, am plecat aproape 2 luni de zile. Am fost singur cu colegii mei și m-am trezit cu niște mesaje destul de dubioase pe care nu le-am înțeles. Că o înșel, că nu sunt corect față de ea, că stau cu colegele mele. O gelozie pe care eu nu am înțeles-o niciodată. Ulterior am aflat că a avut o altă aventură și am suferit”, a mai spus acesta, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...