Candidatul pe care Marcel Ciolacu îl vede câștigător la Primăria Capitalei. „E cel mai bun de departe, nu numai de la PSD, ci de la toate partidele”

Beatrice Dumitru 06.02.2023, 20:34
Candidatul pe care Marcel Ciolacu îl vede câștigător la Primăria Capitalei. „E cel mai bun de departe, nu numai de la PSD, ci de la toate partidele”

Anul 2024 se anunță unul important pentru București deoarece vor fi alegerile locale, iar bucureștenii vor alege primarul general, dar și pe cei de sector. PSD se pare că știe pe cine va arunca în lupta pentru fotoliul de edil al Capitalei și întrebat cu ce candidat merg social-democrații la alegeri, Marcel Ciolacu a spus pe cine va susține formațiunea pe care o conduce.

Pe cine susține PSD la Primăria Capitalei

Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei, este văzut drept favorit pentru a obţine un al doilea mandat, dar există posibilitatea să apară şi câteva surprize, fiind vehiculate câteva nume ale unor posibili candidați la alegerile din 2024, printre care Cătălin Drulă, preşedintele Uniunii Salvaţi România, sau Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

PSD știe pe cine susține la alegerile locala din 2024. Întrebat cu cine va merge PSD la alegerile din București, Marcel Ciolacu a spus că Gabriela Firea este „cel mai bun candidat de departe”, nu doar al social-democraților, ci din toate partidele, astfel că o va susține pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Candidatul pe care Marcel Ciolacu îl vede câștigător la Primăria Capitalei. „ E cel mai bun de departe, nu numai de la PSD, ci de la toate partidele”
Gabriela Firea vrea să candideze din nou la Primăria Capitalei.

Trebuie să ai anumite afinităţi să fii primar general şi de sector, trebuie să îţi placă şi să înţelegi acest lcuru. Din punctul meu de vedere cred că cel mai bun candidat de departe, nu numai de la PSD, ci de la toate partidele, va fi doamna Gabriela Firea”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3 CNN.

„Îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat”

Marcel Ciolacu a afirmat că Gabriela Firea își dorește să candideze pentru un nou mandat și că are abilitățile necesare pentru a fi primar general și este de părere că are șanse mari să căștige în fașa lui Nicușor Dan.

Doamna Gabriela Firea îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat. Eu sunt ferm convins că electoratul de stânga în Bucureşti este mai mult decât electoratul de dreapta. A fost o poveste, nu prea de succes, a acestor alegeri din Bucureşti a unor candidaţi susţinuţi de PNL şi USR”, a adăugat președintele social-democraților.

În august 2022, Gabriela Firea a afirmat că și dorește să candideze la Primăria Capitalei. Aceasta a fost primar general al Municipiului București între anii 2016-2020 și a piedut alegerile din 2020 în fața lui Nicușor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS. El a obţinut 42,78% dintre voturi, în timp ce Gabriela Firea a obțint 37,99% dintre sufragii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...