Cu ce proiecte speră Gabriela Firea să îi convingă pe bucureșteni pentru un nou mandat. Își dorește să îi ia locul lui Nicușor Dan

Ana Anitoiu 19.01.2023, 15:12
Cu ce proiecte speră Gabriela Firea să îi convingă pe bucureșteni pentru un nou mandat. Își dorește să îi ia locul lui Nicușor Dan

Gabriela Firea a dezvăluit cu ce proiecte speră să îi convingă pe bucureșteni să îi acorde un nou mandat la Primăria Capitalei, unde dorește să îi ia locul lui Nicușor Dan, care i-a urmat în funcție, după ce ea a pierdut alegerile.

Gabriela Firea, despre proiectele de care vrea să se ocupe ca Primar General al Capitalei

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că nu are de gând să se retragă din politică. Dimpotrivă, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse își dorește un nou mandat ca Primar General al Capitalei, în locul lui Nicușor Dan.

Senatoarea PSD  este de părere că succesorul ei în această funcție, Nicușor Dan, nu mai merită încă un mandat de primar al Capitalei. Prin urmare, Gabriela Firea își dorește ca în anul 2024 să revină la Primăria Capitalei, părăsind Ministerul Familiei.

„Cu condiția să fiu sănătoasă, să pot să muncesc, să fiu bine, mi-aș dori să continui proiectele de la Primăria Municipiului București. Au fost abandonate proiectele mele, nu s-a mai făcut nimic în București. S-a constatat o involuție, nu o evoluție de dreapta, așa cum s-a promis”, a spus Gabriela Firea, la România TV.

Primul pas important catre dezvoltarea trenului metropolitan
Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan. Foto: Inquam Photos / George Călin

Nicușor Dan își dorește un nou mandat

Pe de altă parte, și Nicușor Dan își dorește un nou mandat la Primăria Capitalei, după cum a declarat în urmă cu câteva săptămâni. În plus, el a criticat situația în care a ajuns PMB în timpul mandatului Gabrielei Firea.

„Merită să aducem aminte că, (Gabriela Firea, n.r.) a dus Primăria în faliment, a dus RADET în faliment. A dus echipa de handbal în faliment. Am avut conturi blocate 6 – 8 luni, niciun investitor nu mai voia să lucreze cu Primăria, nicio bancă nu mai voia să lucreze cu Primăria.

Dacă aveam un mediu informațional corect, Gabriela Firea nu ar trebui să mai existe”, a comentat primarul Nicușor Dan într-un interviu, în luna decembrie a anului trecut.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...