Când vor putea românii să vadă Miami Bici pe Netflix. Anunțul făcut de Codin Maticiuc

Rădulescu Valentin 01.04.2020, 15:37
Când vor putea românii să vadă Miami Bici pe Netflix. Anunțul făcut de Codin Maticiuc

Celebrul fim Miami Bici va face parte acum din platforma Netflix. Românii care nu au apucat să vadă creația lui Codin Maticiuc la cinema, vor putea acum să o vizioneze de acasă.

Când vor putea românii să vadă Miami Bici pe Netflix

Pelicula Miami Bici a devenit foarte celebră, fiind cel mai vizionat film românesc din ultimii 25 de ani, care are peste 552.000 de spectatori în cinematografe. Dar începând de astăzi, 1 aprilie, își va face apariția și pe platforma de streaming Netflix, începând cu ora 10:00 potrivit reprezentațiilor de la producție. Totodată, este disponibil doar pentru publicul din România, dar cu data de 1 iunie, se va putea viziona în toată lumea. Filmul a fost retras din cinematografe după trei săptămâni de la lansare, totul datorită noii epidemii. Protagoniștii filmului sunt Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc. De astfel, și filmul cu Șelly, 5Gang: Un altfel de Crăciun, regizat de Bromania , va intra pe Netflix, însă la sfârșitul lunii aprilie. Producătorii au decis că este o idee bună, mai ales pentru această perioadă, în care le poate aduce românilor puțină bucurie.

„Am insistat mult să putem lansa filmul Miami Bici cât mai repede pe Netflix și mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul meu proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie.
Filmul a ieșit și a mers foarte bine în cele trei săptămâni de viață, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depășit așteptările. Mă bucur că de astăzi pot să îl privesc cu mândrie cum își face loc și în casele și în inimile voastre”, a spus Matei Dima despre proiectul Miami Bici.

Când vor putea românii să vadă Miami Bici pe Netflix. Anunțul făcut de Codin Maticiuc
Când vor putea românii să vadă Miami Bici pe Netflix. Anunțul făcut de Codin Maticiuc

Despre filmul Miami Bici

Scenariul filmului a fost scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț, produs de astfel de Maticiuc împreună cu Matei Dima, regizorul fiind Jesus del Cerro. Pelicula s-a filmat în mare parte în Statele Unite, urmărind o călătorie peste Ocean plină de aventuri, ale personajelor Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima).

Filmul este unul de umor specific românesc. Cei doi pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a putea trăi o viață mai bună și de a se îmbogăți rapid. Dar ajunși în Statele Unite, intră într-o situație complicată din cauza personajului Mișu, stabilit în Florida, care deține mai multe afaceri suspecte. Din distribuția filmului fac parte și Florin Piersic Jr, Letiția Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări