EXCLUSIV

Când va naşte, de fapt, Nicole Cherry. Artista, nerăbdătoare să îşi cunoască fiica (exclusiv)

Stan Filon 10.09.2021, 19:44

Am aflat când va naște Nicole Cherry și ce zodie va fi fiica tinerei cântărețe! Nicoleta Janina Ghinea, pe numele său real, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Iubește și este iubită și se pregătește să aducă pe lume primul său copil!

Am aflat când va naşte, de fapt, Nicole Cherry

Viața lui Nicole Cherry este pe cale să se schimbe radical, în bine! Cântăreața nu mai este puștoaica pe care am cunoscut-o cu toții atunci când și-a început cariera, în urmă cu 8 ani. Are 22 de ani și este însărcinată cu primul său copil. De-abia așteaptă să-și strângă în brațe fiica, pe care o va boteza Anastasia.

Cântăreața va avea niște sărbători de iarnă ca în povești! Pe data de pe 5 decembrie, chiar înainte de Sf. Nicolae, cântăreața va împlini 23 de ani, iar în jur de 9 decembrie, va deveni mamă! Spune că a visat numele fiicei sale, chiar înainte de a ști sexul copilului, așa că pe micuță o va chema Anastasia.

Am aflat cand va naste, de fapt, Nicole Cherry
Am aflat cand va naste, de fapt, Nicole Cherry

Anastasia va fi Săgetător, ca mama ei

”Medicul meu mi-a spus că nașterea ar fi în jurul datei de 9 decembrie, dar știți cum e. Se mai pot adăuga câteva zile sau, dimpotrivă, termenul poate fi devansat. Important va fi ca micuța să vină când va dori ea, când va crede că e pregătită pentru asta. Și să fie sănătoasă!”, a declarat Nicole Cherry pentru playtech-impact.ro.

”Va fi un Săgetător, așa cum mi-am și dorit de altfel. Eu Săgetător, ea tot la fel, vă dați seama că foarte probabil ne vom mai și săgeta din când în când, ca să zic așa. Dar sunt sigură că ne vom înețelege foarte bine”, ne-a mai mărturisit artista.

Chiar dacă mulți prieteni și apropiați i-au spus că poate ar trebui să mai aștepte o perioadă pentru a deveni mamă, Nicole nici nu a vrut să audă. Spune că sarcina a fost programată și îndelung așteptată! Iubitul său, Florin, în vârstă de 31 de ani, este și el nerăbdător să devină tată.

”Mi-am dorit acest copil”

”Eu, ca de obicei, am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită.

Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil Săgetător. Nu ne e teamă, poate și fiindcă suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat ea recent pentru o emisiune de televiziune.

Sarcina decurge normal, chiar dacă vedeta a spus că s-a simțit puțin obosită în primele 3 luni. ”În primele trei luni m-am simțit mai obosită. Dar acum totul decurge normal, poate prea normal, dacă e să dau crezare multor povești de viață pe care le-am auzit de la alte mămici!”, ne-a povestit vedeta.

Ar fi vrut băiat

Anastasia va dormi împreună cu părinții ei, cel puțin în primele luni de viață. Vedeta o vrea cât mai aproape, dar recunoaște că micuța va avea camera ei, când va mai crește puțin și când se vor muta într-o casă mai spațioasă.

”Pentru început, Anastasia va dormi cu noi. După ce ne vom muta într-o altă casă, mai spațioasă, îi vom aranja și ei propria camera. Dar, pentru primele sale luni de viață nu luăm în calcul așa ceva. Va dormi cu părinții!”, susține Nicole. Ar fi vrut ca primul copil să fie băiat, dar acum nu mai are nicio problemă cu asta. ”Cândva mă gândeam că poate ar fi fost mai bine să am mai întâi un băiat, care în timp să aibă grija de surioara sa. Nu mai e cazul acum! Și poate că e mai bine așa, fiindcă știm că fetele sunt mai drăgăstoase, mai cu lipici și față de tatăl lor, și față de mama lor!”, conchide ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...