Când se întoarce Cabral la Pro TV. Anunțul făcut de postul de televiziune. „Cei de acasă au făcut un frumos tărăboi”

Stan Filon 23.02.2023, 15:15
Când se întoarce Cabral la Pro TV. Anunțul făcut de postul de televiziune. „Cei de acasă au făcut un frumos tărăboi”

S-a aflat când se întoarce Cabral la Pro TV! Se pare că vocea telespectatorilor a fost auzită de conducerea celebrei televiziuni, astfel încât emisiunea „Ce spun românii”, prezentată de Cabral, se va întoarce pe micile ecrane cu noi și noi surprize.

Când se întoarce Cabral la Pro TV

Așadar, emisiunea „Ce spun românii”, prezentată de Cabral, se întoarce pe micile ecrane, după o absență de doar câteva luni de zile. Nici chiar prezentatorul de televiziune nu știa dacă emisiunea sa va mai intra vreodată în grila de programe, însă iată că aceasta va reveni!

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

Cand se intoarce Cabral la Pro TV
Cand se intoarce Cabral la Pro TV

Emisiunea a debutat în anul 2015

Emisiunea prezentată de Cabral a debutat în anul 2015 la Pro TV și până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea, 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei. De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producție. Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1701 ediții au fost filmate în 453 de zile și au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut.

La nivel de audiență, emisiunea „Ce spun românii” a stat mereu bine. De când s-a lansat în 2015, a atins în medie peste 1 milion de telespectatori, la nivel Național, în fiecare ediție. Anul trecut, pe targetul Național 21-54, ESOMAR ABCD, ca medie de audiență, quiz show-ul a fost peste principalul competitor.

Fanii emisiunii „Ce spun românii”, prezentată de Cabral, trebuie să știe că emisiunea lor preferată va reveni din 6 martie la Pro TV, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...