Când se dă drumul la căldură în București. Anunțul care îi vizează pe toți locuitorii

Ana Anitoiu 21.10.2020, 16:21
Când se dă drumul la căldură în București. Anunțul care îi vizează pe toți locuitorii

Compania Termoenergetica a anunțat când se dă drumul la căldură în București, în contextul în care temperaturile în Capitală se află în scădere.

Când se dă drumul la căldură în București

Potrivit Termoenergetica, probele la cald pentru consumatorii din Capitală încep miercuri. Furnizarea agentului termic se va face după trei nopţi consecutive în care se înregistrează, între orele 20.00 – 6.00, temperaturi de cel mult 10 grade Celsius.

Probele pentru începerea furnizării de căldură se vor desfăşura în așa fel încât toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Termoenergetica a atras atenția că asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării căldurii pot face o solicitare în acest sens.

”Vă reamintim că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected]”, a transmis Termoenergetica.

Când se dă drumul la căldură în București. Anunțul care îi vizează pe toți locuitorii
Când se dă drumul la căldură în București. Anunțul care îi vizează pe toți locuitorii

Probleme cu apa caldă, în București

Între timp, în contextul în care temperaturile sunt în scădere și în care Bucureștiul se află în scenariul roșu, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, unii bucureșteni au probleme cu apa caldă.

Astăzi, locuitorii blocurilor aflate pe străzi din sectoarele 2, 3 și 6 ale Capitalei nu au apă caldă. Cei mai mulți dintre ei sunt nevoiți să aștepte soluționarea unor avarii până la ora 24:00. Însă, cei și mai puțin norocoși vor trebui să aștepte până joi, la ora 20.00.

Miercuri, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 650 de noi cazuri de coronavirus (COVID-19), în București. În total, de la începutul pandemiei, s-au înregistrat 28.479 de îmbolnăviri.

De altfel, a fost raportat un nou record absolut de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore: 4.848 de noi îmbolnăviri. Bilanțul negru a crescut cu 69 de decese, până la totalul de 6.065.

În spitalele din țară, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.250. Dintre acestea, 766 se află internate la ATI.

Bucureștiul se află în scenariul roșu, ceea ce înseamnă, între altele, că este obligatorie purtarea măștilor de protecție și în spațiile publice deschise. Restaurantele și cafenelele sunt închise la interior, la fel ca sălile de jocuri de noroc, cinematografele și sălile de spectacol. Și școlile sunt închise, elevii făcând orele de curs exclusiv online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...