Cea mai bună dietă pentru slăbit! Alina Pușcaș a dezvăluit secretul. Nu e singura din România

Iancu Andreea 12.06.2020, 14:43

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva” se poate considera o femeie împlinită. Alina Pușcaș este mamă a trei copilași simpatici, un băiețel, pe nume Alexandru, în vârstă de 4 ani, Melissa, care are 2 ani și micuța Iris, de numai 8 luni. De asemenea, vedeta Antenei 1 este căsătorită, din luna octombrie 2019, cu medicul Mihai Stoenescu. Cu toate acestea, când vine vorba despre aspectul fizic, după trei sarcini, vedeta își dorește să fie mai slabă. Astfel, a ales o dietă, care pare să dea și rezultate.

A reușit să slăbească 2 kg în 3 zile!

Alina Pușcaș a mărturisit pe contul său de Instagram că este la dietă. Vedeta pare să fi slăbit deja 2 kg în 3 zile. Totodată, vedeta explică urmăritorilor săi care este diferența între dietă și regim sănătos.

Sunt pentru prima oară în viața mea la dietă. Există o diferență foarte clară între un regim alimentar sănătos și o dietă. Regimul alimentar sănătos l-am folosit și m-am ținut sau nu m-am ținut de el în funcție de situație, dar clar este că acum sunt la dietă. O chestie foarte strictă care nu-mi permite trișarea.

Alina a mărturisit că a ajuns să se confrunte cu kilograme în plus din pricina mâncatului des.

De ce am luat această decizie? După ce slăbisem câteva kg, (…) am mâncat de la ora 2 în fiecare zi până la ora 10 constant, încontinuu și m-am îngrășat la loc. Mare prostie am făcut, am mâncat non-stop.

Alina Pușcaș este o femeie căreia îi place să aibă grijă de silueta sa Foto - Instagram
Alina Pușcaș este o femeie căreia îi place să aibă grijă de silueta sa
Foto – Instagram

3 zile NUMAI orez!

Pe de altă parte, dieta pe care o ține în prezent este o recomandare. Cea care a inspirat-o pe Alina este chiar Monica Anghel. Cântăreața este cunoscută pentru faptul că a reușit să slăbească spectaculos.

Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kg, a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

Totuși, dieta pe care o folosește Alina este una extrem de strictă. Vedeta explică faptul că a fost nevoită să consume un singur tip de aliment timp de trei zile, dincolo de apă.

Ca să înțelegeți cum a început dieta. 3 zile NUMAI orez cu puțin piper și foarte puțină sare și bineînțeles HIDRATAREA!, explică Alina Pușcaș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...