Când revine serialul Clanul, sezonul 2, la Pro TV. A fost făcut anunțul, data e oficială

Stan Filon 27.01.2023, 15:17
Când revine serialul Clanul, sezonul 2, la Pro TV. A fost făcut anunțul, data e oficială

Vin vești bune pentru toți fanii serialului „Clanul!”. S-a aflat exact când va avea debutul sezonul 2 al celebrului serial. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook, unde fanii sunt ținuți la curent cu toate schimbările care apar la serialul lor preferat.

Când revine serialul Clanul, sezonul 2, la Pro TV

Serialul „Clanul” i-a cucerit pe români încă de la primul episod. I-a ținut în fața televizorului cu întorsăturile de situație pe care telespectatorii le-au adorat. Totul s-a văzut în audiențele uriașe pe care le-a înregistrat. Încă de la primul episod a fost lider de audiență, iar ultimul episod din sezonul 1 a condus pe toate palierele de public.

Ei bine, acum au venit vești foarte importante pentru toți românii care așteptau cu sufletul la gură sezonul 2 al celebrului serial. Anunțul a venit pe pagina oficială de Facebook a serialului, unde s-a anunțat că pe data de 19 februarie va debuta la Pro TV sezonul 2 al serialului „Clanul”. Așadar, mai sunt câteva zile de așteptare până când fanii se vor revedea cu personajele lor preferate și vor vedea ce va face David, acum că este cu pistolul pe urmele lui Tudor sau ce planuri mai ascunde Stăpâna. Toate întrebările își vor găsi răspuns în sezonul 2 al serialului.

Cand revine serialul Clanul, sezonul 2, la Pro TV. A fost facut anuntul, data e oficiala
Cand revine serialul Clanul, sezonul 2, la Pro TV. A fost facut anuntul, data e oficiala

„Primul sezon a avut un succes enorm”

„Iată vestea pe care am așteptat-o cu toții Sezonul 2 din Clanul debutează pe 19 februarie la @protv_romania și pe @voyo.ro”, este anunțul.

„Suntem foarte entuziasmați să împărtășim noutățile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienței, cât și al criticilor așa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. CLANUL, sezonul 2, va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară, după lansarea Survivor, Românii au talent, Las Fierbinți și Șef sub acoperire, așa că îi invităm pe telespectatori să-l urmărească exclusiv pe PRO TV și VOYO”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, înainte de începerea celui de-al doilea sezon.

Așadar viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 19 februarie, la PRO TV și pe VOYO!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...