Când începe sezonul 2 din serialul Clanul. Primele detalii, dezvăluite de Anghel Damian

Badea Violeta 12.12.2022, 20:47

Pe data de 19 septembrie a apărut serialul „Clanul”, la Pro TV. Producția s-a bucurat de un succes răsunător, obținând audiențe uriașe pe toate targeturile de public. Acum, fanii se întreabă când începe sezonul 2. Ei bine, Anghel Damian a dezvăluit misterul. Anunțul a fost făcut recent!

Când apare sezonul 2 al serialului „Clanul” pe Pro TV

Serialul „Clanul” a avut premiera pe data de 19 septembrie și a reușit rapid să cucerească inimile telespectatorilor. Din păcate pentru fanii producției, Pro TV va transmite în această seară, 12 decembrie, de la 20:30, ultimul episod din sezonul 1.

În aceste condiții, la nici o lună de la premieră, telespectatorii cuceriți de serialul acesta se întreabă deja când apare sezonul 2 din „Clanul”. Din fericire, se pare că nu vor mai avea mult de așteptat.

De curând, regizorului Anghel Damian a răspuns la o sesiune de întrebări pe contul său de Instagram și le-a mărturisit fanilor serialului că sezonul 2 al producției de la Pro TV este programat să înceapă în primele luni ale anului 2023.

„Când o să se difuzeze sezonul 2?”, a fost o întrebare a unui prieten virtual. Tânărul regizor nu a ezitat nici măcar o secundă să răspundă acestei curiozități. „Foarte curând. Primele luni din anul 2023. Vine repejor anunțul cu data exactă..”, a scris Anghel Damian.

Citește și Anghel Damian a scris rolul lui Tătuțu din Clanul special pentru George Mihăiță din recunoștință. „Mi-a oferit o șansă” VIDEO EXCLUSIV!

Anghel Damian 1
Anghel Damian 

Va mai apărea Theo Rose în sezonul 2 al serialului „Clanul”?

Un alt internaut a fost curios să afle dacă iubita lui Anghel Damian, Theo Rose, va mai apărea în sezonul 2 al producției de la Pro TV. Nici de această dată, regizorul nu a ezitat și a răspuns „Da!”.

Totodată, Anghel Damian a dezvăluit că în continuarea serialului vor apărea și personaje noi interpretate de actori mari ai cinematografiei românești. De asemenea, un alt fan al producției a fost curios să afle câte sezoane va avea serialul „Clanul”.

„Depinde doar de voi. Dacă vă uitați, se vor face atâtea sezoane cât să putem spune povestea așa cum se cuvine…”, a fost răspunsul pe care l-a oferit iubitul lui Theo Rose.

Citește și Ce are în comun Carmen Tănase cu rolul pe care îl joacă în Clanul de la Pro TV. „Sunt tentată să afirm că Luminița ar fi mai bună”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...