Când începe noua emisiune a lui Florin Călinescu. Se vede de trei ori pe săptămână la Prima TV

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 07.10.2021, 12:54
Când începe noua emisiune a lui Florin Călinescu. Se vede de trei ori pe săptămână la Prima TV

Data la care va începe noua emisiune a lui Florin Călinescu a fost anunțată. Show-ul va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Prima TV, în prime-time.

Când va începe emisiunea lui Florin Călinescu

Potrivit TVMania, emisiunea se numeşte ”Florin Călinescu Show” şi va începe de marți, 19 octombrie. Aceasta va fi difuzată de Prima TV în fiecare săptămână, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 20:00 și 22:00.

Noua emisiune a lui Florin Călinescu va fi de tip pamflet. În cadrul ei vor fi abordate teme din diferite domenii: politică, social, sport sau monden.

Cand incepe noua emisiune a lui Florin Calinescu. Se vede de trei ori pe saptamana la Prima TV
Florin Calinescu

Florin Călinescu, despre trecerea la Prima TV

După ce a încheiat colaborarea cu Pro TV, unde era jurat la ”Românii au Talent”, Florin Călinescu a semnat nu doar cu Prima TV, ci cu grupul Clever. Anunțul oficial a fost făcut la evenimentul de lansare a grilei de toamnă, pe 23 septembrie.

În afară de emisiunea pe care o va avea, Florin Călinescu va face parte din ”top managementul” grupului Clever. Astfel, el se va implica și în deciziile editoriale şi de producţie, potrivit unui comunicat al Prima TV.

Florin Călinescu, care a devenit celebru cu emisiunea ”Chestiunea Zilei”, a comentat recent două meciuri din Liga 1 alături de Bogdan Cosmescu. Acestea au fost FCSB-Academica Clinceni şi Sepsi-Rapid.

”Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux.

Este un grup românesc şi liber (grupul Clever, n.r.), lucru foarte important, în care conţinutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în ţara asta, dar şi celor plecaţi peste hotare.

O să pregătim o tranziţie, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet”, a spus Florin Călinescu la evenimentul de lansare a grilei de toamnă Prima TV.

Florin Călinescu, despre plecarea de la Pro TV

Cât despre plecarea de la Pro TV, Florin Călinescu a menționat anterior că era hotărât de ceva vreme să schimbe unele lucruri în viața lui. El a precizat că atunci când nu mai vede ”lumină în ochii oamenilor” își vede de drum.

”Îmi e mai drag drumul decât destinaţia. Am acumulat multe lucruri în aceşti ani, despre acest domeniu, şi a sosit momentul în care oamenii aceştia mi-au propus să fac acest lucru. Nu pentru că mi-au propus am venit la Prima TV.

Acolo unde poţi începe ceva este mult mai potrivit să fii şi tu şi să clădeşti. Când sapi o temelie e mult mai interesant”, a spus Florin Călinescu, care a spus anterior la Aleph News că ”spiritul Pro nu mai există”.

Urmăriți Impact.ro și pe