Când începe Black Friday 2021 la Fashion Days. Orarul complet al ofertelor

Emanuela Pană 09.11.2021, 12:21
Când începe Black Friday 2021 la Fashion Days. Orarul complet al ofertelor

Fenomenul Black Friday 2021 a început deja în România, multe magazine furând startul reducerilor programate pe 12 noiembrie. În timp ce unele au început campania de Black Friday încă din luna octombrie, urmând a se desfășura pe o perioadă nu mai mică de o lună de zile, altele au programat o zi anume pentru marile reduceri din an, cum este și cazul magazinului Fashion Days. Când începe evenimentul de Black Friday 2021 la Fashion Days, afli în rândurile de mai jos.

Când începe Black Friday 2021 la Fashion Days

Evenimentul de Black Friday a devenit tradiție în piața locală, românii fiind obișnuiți să își seteze alarmele în zorii zilei pentru a nu rata startul cursei pentru prețuri promoționale.

De Black Friday, lanțurile de magazine de haine oferă, la rândul lor, produse la reduceri. În prezent, cele mai importante sunt grupul spaniol Inditex (care deține Zara, Bershka, Pull & Bear și Massimo Dutti), retailerii online About You și Fashion Days, dar și lanțurile New Yorker și C&A.

La Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă din România, deţinut de grupul eMAG, Black Friday 2021 începe miercuri, 10 noiembrie. Liderul pieţei online de fashion mizează anul acesta pe venituri de peste 650 milioane lei pe piaţa locală, cu circa 20%-25% mai mari faţă de anul trecut, în condițiile în care comerțul electronic a cunoscut un trend ascendent pe segmentul de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de modă în contextul pandemiei de COVID-19.

În ultima perioadă, cei mai mari jucători de pe piața tradițională de fashion au investit mult în prezența online, Fashion Days aflându-se în competiţie directă cu toate brandurile mari de modă, deşi activează doar pe segmentul online.

Ne-am propus de-a lungul timpului să fim într-o competiţie foarte strânsă, în ceea ce priveşte veniturile şi clienţii, cu Zara şi H&M şi ne-am apropiat foarte mult de H&M ca grup (Fashion Days şi eMAG Fashion – n. red.), dar şi Fashion Days separat. Pentru Fashion Days este extrem de important să fie într-o competiţie strânsă pe zona de «top of mind» şi sperăm ca în următorul an să învingem cel puţin unul dintre aceste două branduri pentru a ne accelera şi mai mult creşterea“, a declarat Robert Berza, directorul general al Fashion Days, potrivit zf.ro.

Citește și: Program Black Friday 2021 la Altex. Când a început și până când ține

Orarul complet al ofertelor

Fashion Days a anunțat în mod oficial evenimentul pentru Black Friday 2021, programat pe 10 noiembrie. La fel ca anul trecut, compania dă startul reducerilor înaintea zilei de vineri, mai precis în dimineața zilei de mâine, în jurul orei 7.

Când începe Black Friday 2021 la Fashion Days
Când începe Black Friday 2021 la Fashion Days

Acesta este cel de-al doilea eveniment organizat în contextul pandemic actual. Segmentul e-commerce a suferit schimbări majore de aprape 2 ani încoace, iar piaţa de fashion online continuă să câştige din ce în ce mai mult teren“, a mai spus Berza, conform sursei citate.

Important de menționat că Fashion Days şi eMag, deopotrivă parte a grupului Dante International, sunt partenere ale companiei de curierat Sameday, iar o campanie de reduceri concomitentă ar face ca livrarea comenzilor să fie îngreunată, prelungind timpii de livrare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...