EXCLUSIV

El va fi prezentatorul “Asia Express” sezonul 4. Motivul pentru care producătorii nu doresc ca o femeie să fie gazda emisiunii

Stan Filon, Anca Lupescu 23.04.2021, 17:22
El va fi prezentatorul “Asia Express” sezonul 4. Motivul pentru care producătorii nu doresc ca o femeie să fie gazda emisiunii

Am flat cine ar putea fi prezentatorul ediției cu numărul 4 al celebrei emisiuni ”Asia Express”! Este o surpriză de proporții, după cum veți putea vedea în rândurile de mai jos. O sursă foarte credibilă din cadrul Antenei 1 a dezvăluit surpriza pe care producătorii o pregătesc pentru fanii emisiunii fenomen.

El va fi prezentatorul “Asia Express” sezonul 4

Gina Pistol a fost prezentatoarea Asia Express, însă pe aceasta este puțin probabil s-o revedem prea curând ca amfitrion al emisiunii, deoarece tocmai ce a devenit mămică și asta îi ocupă tot timpul. În spațiul public au fost lansate mai multe variante, printre care și cea potrivit căreia o altă femeie ar putea să-i ia locul Ginei Pistol. Acest lucru se pare că este exclus de producătorii emisiunii, deoarece vor ca revenirea frumoasei blondine, când va avea loc, să aibă un efect puternic. Așadar, producătorii nu iau în calcul numele vreunei vedete de sex feminin de la noi pentru postul de prezentator Asia Express sezonul 4.

Totuși, cine ar putea prezenta următoarea ediţie a emisiunii “Asia Express”, care se va filma în luma septembrie a acestui an? Ei bine, răspunsul a venit prompt de la o sursă din Antena 1. ”Vom vedea, probabil, trei bărbaţi. Răzvan Fodor, Liviu Varciu şi Speak. Producătorii nu doresc o femeie ca prezentator, tocmai pentru că întoarcerea Ginei la cârma emisiunii să fie una şi mai spectaculoasă”, a declarat în exclusivitate pentru impact.ro sursa respectivă din Antena 1.

El va fi prezentatorul “Asia Express” sezonul 4
El va fi prezentatorul “Asia Express” sezonul 4

Nume grele pe lista sezonul 4 Asia Express

Producătorii au început deja să contacteze vedetele de la noi pentru a intra în concursul mult așteptat de fanii din întreaga țară. Se pare că printre numele vehiculate s-ar afla și cel al lui Pepe. Chiar dacă nu apare decât pe scenă și, recent la divorțul de soția sa, Pepe se pare că este pe cale să se încumete să accepte provocarea lansată de Antena 1, potrivit Playtech.ro.

O altă vedetă care se pare că s-a obinuit deja cu greul este andreea Antonescu. Tocmai ce s-a întors din jungla dominicană, unde a participat la emisiunea Survivor România, de la Kanal D, și se pare că și-ar face bagajele pentru a se îmbarca în Asia Express. O altă ofertă pentru competiția extrem de grea a fost primită de Alina Pușcaș, care cântărește bine decizia în aceste momente. Un alt nume vehiculat este chiar Ștefan Relu Mihalache, cunoscut drept Connect-R. Au apărut zvonuri care spun că emisiunea se va desfășura în Rusia și Turcia!