Când debutează sezonul 14 al emisiunii iUmor. O nouă vedetă se alătură echipei, cine sunt jurații

Stan Filon 06.02.2023, 18:04
Când debutează sezonul 14 al emisiunii iUmor. O nouă vedetă se alătură echipei, cine sunt jurații

Fanii emisiunii iUmor trebuie să știe când debutează sezonul 14 al emisiunii lor preferate! Antena 1 a făcut marele anunț, iar emisiunea iUmor vine cu noi și noi surprize pentru telespectatori. În plus, o nouă vedetă s-a alăturat juraților.

Când debutează sezonul 14 al emisiunii iUmor

Așadar, cel mai urmărit show de umor din România, revine pe micile ecrane din dat de 11 februarie cu sezonul cu numărul 14 iUmor! Se anunță comedie totală, mai ales după ce s-a aflat că Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru jokerul care poate schimba soarta unui concurent. Așadar, sunt și reguli noi.

Cel mai fresh cuplu de comedianti din România, Bordea şi Cortea, li se alătură Deliei şi lui Cheloo şi vin să “trateze” juriul, prezentatorii, concurentii si publicul iUmor cu o doză masivă de umor, aşa cum o spune şi sloganul – terapie prin comedie.

Cand debuteaza sezonul 14 al emisiunii iUmor
Cand debuteaza sezonul 14 al emisiunii iUmor

Jocuri cu miză importantă la iUmor

Potrivit noului regulament, surprizele se vor ține lanț încă dinainte ca jurații să ajungă pe scena show-ului, pentru că, sub observația prezentatorilor, ei sunt implicați în diferite jocuri care au o miză importantă. Este vorba despre un joker ce poate schimba soarta unui concurent sau poate influența „soarta“ unui jurat în timpul momentului realizat de unul dintre participanți.

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

Reguli noi la iUmor

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini… o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“.

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au primit foarte bine supriza privind jocurile dintre ei. „Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult“, a declarat Delia, iar Cătălin Bordea a mărturisit: „Provocările mi se par extraordinare, mai ales că le-am mai jucat. Mi se par foarte grele cele cu puzzle, eu îmi doresc victoria de fiecare dată, dar nu reușesc să fac absolut nimic, deşi mă străduiesc.“ Întrebat împotriva cărui jurat ar utiliza jokerul atunci când va reuși să-l obțină, Cătălin Bordea a spus: „Dacă o să câștig, o să am bunul simț să nu-l folosesc împotriva nimănui, pentru că eu țin la colegii mei“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...