Când apare sezonul 5 al serialului Netflix „La Casa de Papel”

Daria Petrescu, Narcisa Tomulescu 23.08.2021, 14:52
Când apare sezonul 5 al serialului Netflix „La Casa de Papel”

Vești bune pentru iubitorii serialului „La Casa de Papel”, care anul acesta a ajuns la sezonul 5. Așteptarea a luat sfârșit, iar după o perioadă grea cauzată de pandemia de coronavirus, filmările s-au încheiat. Sezonul 5 al serialului va începe în luna septembrie, peste doar câteva zile. Din păcate, la un moment dat, filmările la serial au fost suspendate din cauza restricțiilor cauzate de pandemie. Iată când apare sezonul 5 al serialului Netflix „La Casa de Papel”.

Când apare sezonul 5 al serialului Netflix „La Casa de Papel”

Pandemia de coronavirus a îngreunat foarte mult şi munca producătorilor de filme şi de seriale. Multe dintre filmări au fost întârziate din cauza acestei probleme la nivel global, iar “La Casa de Papel” nu face excepţie.

Unul dintre cele mai iubite seriale din ultimii ani a ajuns deja la sezonul 5, care este în lucru, arată imbd.  Astfel că, cei care au urmărit cu sufletul la gură serialul înce de la începuturi, așteaptă nerăbdători data lansării. Astfel că, primul episod „La Casa de Papel”, sezonul 5, se va difuza pe Netflix pe 3 septembrie.

Ce s-a întâmplat în sezonul 4 al serialului

Sfârșitul sezonului 4 nu a fost pe placul fanilor seriaului, asta pentru că finalul a fost unul neașteptat. Filmările au început încă în luna august a anului trecut. În primăvara acestui an, producătorul serialului, Alex Pina, a dezvăluit că sezonul 5 nu va fi lansat mai devreme de luna septemrie a acestui an.

Din noul sezon nu vor lipsi Ursula Corbero (Tokyo), Itziar Ituno (Raquel Morillo), Alvaro Morte (El Professor), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Heran (Rio), Esther Acebo (Stockholm) sau Mario de la Rosa (Suarez), însă ultimele veşti sunt că vor apărea multe alte personaje.

Povestea sezonului 4

După ce a fost concediată din Poliţie din cauză că El Professor a făcut publice tortura lui Rio şi sechestrarea lui Lisabona, Sierra a pornit pe cont propriu în căutarea lui El Professor.

Lisabona a reuşit să se alăture din nou celorlalţi membri din bandă, însă în final Sierra reuşeşte să îi găsească ascunzătoarea capului reţelei. Cadrul de final o arată pe poliţistă ameninţându-l cu arma pe El Professor.

Ce filme mai apar pe Netflix în luna septembrie

Canalul Netflix lansează noi producții în luna septembrie 2021:

-serialul The I-Land, o producție originală Netflix- 12 septembrie

– Pe 20 septembrie apare partea a doua a seriei „Dezamăgirea”

– 27 septembrie 2021 apare serialul de comedie „Politicianul”, care îl are în centru pe Payton Hobart (interpretat de Ben Platt), un băiat de bani gata care visează să devină președintele Statelor Unite. Înainte de acest lucru însă, Payton are de dus o luptă în liceul în care învață, unde vrea să devină președinte.

– The Big Bang Theory, sezonul 11 ​​(1 septembrie)

– Jake Whitehall: călătorește cu tatăl meu, sezonul 3 (6 septembrie)

– Gotham, sezonul 4 (6 septembrie)

-Terrace House: Tokyo 2021-2022- 10 septembrie

– Incredibil (13 septembrie)

-American Horror Story: Apocalypse (14 septembrie)

– Penal (20 septembrie)

-Răzbunarea profesorului (27 septembrie)

-Skylines (27 septembrie)

Documentare pe Netflix în septembrie 2021

-Hip Hop Evolution, sezonul 3 (6 septembrie)

– Creierul pe scurt (12 septembrie)

– Bună ziua privilegiu. Sunt eu, Chelsea (13 septembrie)

-Evelyn (13 septembrie), The Chef Show, volumul 2 (13 septembrie)

– Inside Bill Gates ‘Brain (20 septembrie), Rezumat: The Art of Design (25 septembrie)

Urmăriți Impact.ro și pe