Calendarul complet al filmelor și serialelor noi care apar pe Netflix în luna august

Daria Petrescu, Mihai Cheleș 31.07.2021, 09:04
Calendarul complet al filmelor și serialelor noi care apar pe Netflix în luna august

Netflix vine și în luna august cu filme și seriale de top, pe care trebuie să le urmărești neapărat. După ce în luna iulie, platforma a oferit producții de succes, pentru luna care urmează a pregătit surprize pentru iubitorii de dramă, comedie sau filme romantice. Pentru a vă informa în acest sens vă prezentăm mai jos calendarul complet al filmelor și serialelor noi care apar pe Netflix în luna august

Calendarul complet al filmelor și serialelor noi care apar pe Netflix în luna august

În aprilie 2018, Netflix a avut 125 de milioane de abonați din întreaga lume, inclusiv 56.71 milioane în Statele Unite. În 2007, Netflix și-a extins afacerea cu introducerea de mass-media streaming, păstrând în același timp serviciu de închirieri DVD și Blu-ray. Iată, calendarul complet al filmelor și serialelor noi care apar pe Netflix în luna august

Ce filme și seriale noi apar în luna august pe Netflix

30 Rock (Sezoanele 1-7) – În fiecare sezon al serialului NBC condus de Tina Fey.

44 Cats (Sezonul 3) – Seria animată pentru copii. Este una dintre cele mai apreciate producții, în special în rândul celor mici. Seria animate a avut un secces impresionant și a fost apreciată de critici.

Car Masters: Rust to Riches (Sezonul 3) N – Spectacol auto despre echipajul de la Gotham Garage transformând bucăți de junk în hot rod. Sezonul 3 se anunță a fi unul spectaculos și de neratat.

Chhota Bheem (sezonul 4) – serial animat produs în India. Subiectul interesant vă va ține cu siguranță cu sufletul la gură.

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord (2021) N – Documentar despre povestea adevărată care a inspirat How To Sell Drugs Online (Fast) de la Netflix.

Mai multe filme și seriale prezentate de Netflix sunt inspirate din povești adevărate

Top Secret OZN Projects: Declasificat (Sezonul 1) N – Docuserie conspirativă care analizează existența OZN-urilor. Dacă iubiți acest gen, trebuie să fiți cu ochii pe Netflix în luna august. Platforma vă oferă posibilitatea de a urmări cele mai bune producții.

Beethoven & Beethoven’s 2nd (1992 & 1993) – Primul și al doilea film din franciza de comedie de familie despre un St.

Beowulf (2007) – filmul animat al lui Robert Zemeckis în urma războinicului, Beowulf. Acesta este unul dintre cele mai apreciate filme din acest sezon.

Catch Me If You Can (2002) – Leonardo DiCaprio și Tom Hanks joacă în acest film biopic al unui conman urmărit de un agent FBI.

Darwin’s Game (Sezonul 1) – Seria anime despre un joc mobil care devine mortal.

Deep Blue Sea (1999) – Thriller despre un pachet de rechini care urmăresc oamenii de știință în căutarea unui remediu pentru Alzheimer.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (Sezonul 1) N – Billy Corben revizuiește topul traficanților din Florida de Sud în această nouă docuserie.

Control Z (sezonul 2) N – săpunul mexican revine pentru un al doilea sezon.

Cooking with Paris (Sezonul 1) N – Paris Hilton și prietenii se unesc în bucătărie.

Ferris Bueller’s Day Off (1986) –Subiectul de comedie este despre un liceu care își primește ziua binemeritată.

Aftermath (2021) – Thriller de groază cu Ashley Greene și Shawn Ashmore în rolurile principale.

American Masters: Inventing David Geffen (serie limitată) – docuseriile PBS privind personalitatea media și ascensiunea sa la faimă.

Urmăriți Impact.ro și pe