Când apare sezonul 3 al serialului HBO Westworld. VIDEO cu trailerul

Personajele vor ieși din parcul tematic western

Filmările pentru sezonul al treilea au început încă din martie 2019 şi au fost deja furnizate informaţii despre ce se va întâmpla în următoarea serie. Mai mult, vor apărea noi actori în noul sezon.

Sezonul 3 al serialului HBO Westworld va reveni în curând

În trailer-ul pentru următorul sezon, decorul arată diferit faţă de cel anterior.

Personajele vor ieși din parcul tematic western, iar acțiunea va avea loc într-un decor mult mai spectaculos.

Câteva fețe noi urmează să se alăture seriei

Actorul Aaron Paul în Breaking Bad va juca și în sezonul 3 din Westworld.

Nu există încă foarte multe detalii despre personajul pe care acesta îl va interpreta în serial.

HBO a confirmat că sezonul 3 va avea opt episoade, cel mai scurt sezon al seriei.

Westworld este unul dintre cele mai populare seriale produse de HBO, iar filmările pentru sezonul 3 încă nu au fost finalizate, potrivit newmoney.ro.

Știm că o parte din noul sezon a fost filmat în Singapore.

Nu există încă o dată oficială pentru lansarea noului sezon însă cu siguranță va fi lansat în 2020.

Sezonul 2 din serial a apărut pe HBO în aprilie 2018.  HBO va lansa sezonul trei din Westworld în primăvara anului viitor.

Povestea serialului Westworld

Westworld este un serial TV american science fiction thriller creat de Jonathan Nolan și Lisa Joy pentru rețeaua HBO. Este bazat pe filmul omonim din 1973, care a fost regizat și scris de romancierul Michael Crichton și într-o măsură mai mică este bazat pe continuarea din 1976 Futureworld.

Este al doilea serial TV bazat pe cele două filme, după serialul scurt din 1980 Beyond Westworld. Nolan este producător executiv alături de Joy, J. J. Abrams, Jerry Weintraub și Bryan Burk. Nolan este regizorul episodului-pilot Primul episod a avut premiera la 2 octombrie 2016. Primul sezon are 10 episoade.

Serialul are loc în lumea fictivă Westworld, un parc de distracții western bazat pe tehnologie avansată, populat cu androizi sintetici denumiți “Hosts (gazde)”.

Vizitatorii umani ai parcului sunt numiți “Newcomers (nou-veniți)” (sau “Guests-invitați”), aceștia pot face ce vor în parc fără a exista represalii din partea „gazdelor” (de exemplu „gazdele” pot trage cu arme de foc în „nou-veniți” dar fără a-i răni în vreun fel).

Westworld a beneficiat de recenzii pozitive din partea criticii, mai ales pentru efectele sale vizuale, poveste, acțiune, elemente tematice și pentru lumea creată. Fanii serialului așteaptă cu sufletul la gură să urmărească acțiunea, în noul sezon.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI