HBO lansează un nou serial românesc: când apare producția și unde va fi filmată

Ciprian Ioana 25.07.2019, 15:30
HBO lansează un nou serial românesc: când apare producția și unde va fi filmată

HBO va lansa un nou serial românesc, sub brandul HBO Europe. Începând de luna viitoare, vor începe filmările pentru o nouă producție, care va fi regizată de unul dintre scenariștii Hackerville, un alt serial filmat inspirat de fapte reale petrecute în România.

HBO Europe va lansa un nou serial românesc, creat de regizori și scenariști români și filmat în Onești, Piatra Neamț și București. Producția va fi scrisă și regizată de Daniel Sandu, cel care a scris și scenariul pentru Hackerville.

Noul serial românesc HBO e produs de Mobra Films și se va numi „Bani negri (pentru zile albe)”, potrivit Pagina de Media.

Când va fi lansat noul serial românesc HBO

Noul serial românesc produs de HBO va avea șase episoade și va fi difuzat în toate cele 21 de țări pe care le acoperă HBO Europe.

Dacă ar fi să concentrez povestea serialului într-un singur cuvânt cred că acesta ar fi “consecințe”. Este despre efectul de domino al unor acțiuni declanșate la rândul lor de o mică glumă nevinovată”, spune regizorul Daniel Sandu, care și-a făcut debutul cu „Un pas în urma serafimilor„.

Acțiunea filmului e descrisă, pe scurt, de creatorii serialului: doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Filmările pentru noul serial românesc HBO vor începe luna viitoare în Piatra Neamț și vor continua în Onești și București. Producători executivi HBO Europe sunt Johnathan Young și Antony Root.

„Mi-am dorit să creez o poveste spectaculoasă la limita subțire dintre comedie și dramă, despre oameni obisnuiți care ajung în situații incredibile. Și asta, într-o lume în care interpretarea timpului este diferită de cea normală (UTC – timpul universal coordonat)”
Daniel Sandu, regizor și scenarist

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe