Când apare noul film Jackass. Trailerul a fost lansat deja. VIDEO

Emanuela Pană 01.08.2021, 09:03
Când apare noul film Jackass. Trailerul a fost lansat deja. VIDEO

Ne pregătim de lansarea unui nou film din seria „Jackass“, care prezintă povestea găștii nebune ce a făcut furori în anii 2000, crescând considerabil ratingurile MTV. „Jackass Forever“ va avea premiera în acest an, trailerul filmului fiind deja lansat. Îl puteți viziona aici, aflând totodată și data la care va avea loc premiera.

Când apare noul film Jackass

Cel de-al șaselea film al francizei „Jackass“ va avea premiera în acest an, astfel că fanii găștii nebune care a spart audiențele în anii 2000 își vor putea vedea favoriții într-o nouă producție, ce va apărea în curând pe micile și marile ecrane.

După „Jackass: The Movie“ (2002), „Jackass Number Two“ (2006), „Jackass Presents: Mat Hoffman’s Tribute to Evel Knievel“ (2008), „Jackass 3D“ (2010) şi „Jackass Presents: Bad Grandpa“ (2013), „Jackass Forever“ (2021) îi reunește într-o nouă aventură pe Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren şi pe Preston Lacy, după cum am fost obișnuiți deja.

Acestora li se vor adăuga și alți actori, printre care Sean „Poopies“ McInerney, Jasper Dolphin şi Zach Holmes. În distribuție îi vom regăsi pe aproape toți actorii din filmele precedente, mai puțin pe Ryan Dunn, care s-a stins din viață în 2011, şi Bam Margera, concediat la începutul acestui an. Nemulțumit de decizie, Margera a postat mai multe clipulețe pe contul său de Instagram, în care îi acuza pe cei de la Paramount că l-ar fi forțat să ia antidepresive. Actorul a ajuns până la amenințări cu moartea, fapt pentru care regizorul Jeff Tremaine a cerut și a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

Protagoniștii filmului au reușit să treacă peste acest scandal și au continuat fimările, care s-au încheiat cu puțin timp în urmă. Premiera filmului a fost amânată de nu mai puțin de trei ori până acum, data la care ar fi trebuit să apară inițial fiind 5 martie 2021. Din cauza problemelor create de pandemia de COVID-19, lansarea filmului a fost amânată pentru 2 iulie. Întrucât producătorii nu au fost gata nici la această dată, lansarea filmului a fost amânată, din nou, pentru 3 septembrie.

Citește și: Cele mai interesante 18 filme de aventură pe care le poți vedea inclusiv pe Netflix

Trailerul a fost lansat deja. VIDEO

Cu toate acestea, premiera nu va avea loc nici la data anunțată anterior, la începutul lunii septembrie, fiind decalată de cei de la Paramount pentru luna octombrie. Prin urmare, dacă lucrurile rămân cum au fost stabilite, fanii francizei „Jackass“ vor putea vedea noul film – „Jackass Forever“ – pe 22 octombrie, când ar trebui să aibă loc premiera. Până atunci, puteți arunca un ochi în trailer, care a fost lansat cu puțin timp în urmă.

https://www.youtube.com/watch?v=aVrNrpLBXyI&ab_channel=FilmSpotTrailer

Gașca nebună se întoarce pentru o altă rundă de spectacole de comedie hilară, sălbatică și adesea periculoasă, cu puțin ajutor de la o nouă distribuție interesantă.

Veți avea ocazia să vedeți fețe noi, dar și prieteni vechi, adunați împreună pentru a da curs la o mulțime de cascadorii și farse, care vor stârni hohote de râs în această toamnă.

Așa cum ați putut observa și din trailer, avanpremiera noului film este o cavalcadă de idei proaste realizate cu o gamă de efort minim până la maxim.

Cascadoriile includ biciclete de exerciții legate de palmele uriașe, palme pe benzi de alergare, Johnny Knoxville luptându-se cu un taur și multe altele. Veți vedea chiar și un urs viu.

Așadar, dacă gustați comediile, nu ratați premiera filmului „Jackass“, din 22 octombrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...